Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter
Το ειρωνικό mural του ΙΝΟ που λέγεται «Χωρίς ελπίδα» σε κάνει να αναρωτηθείς εάν υπάρχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον.
0

Με ένα έργο μεγάλων διαστάσεων με τον ειρωνικό τίτλο «Hopeless» (Χωρίς ελπίδα) ο Έλληνας street artist ΙΝΟ συμμετείχε στην όγδοη έκδοση του φεστιβάλ BLOOP στην Ίμπιζα, ενός πρότζεκτ που τρέχει εδώ και καιρό και έχει σκοπό να αλλάξει το αστικό περιβάλλον ολόκληρου του νησιού.

Το φετινό θέμα του πρότζεκτ που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει συμμετοχές από σχεδόν 30 καλλιτέχνες (με murals και installations) ήταν «Hope», ελπίδα.

Ο ΙΝΟ ζωγράφισε ένα μικρό κορίτσι που προσεύχεται για χρήματα, με το οποίο κάνει κριτική στις σύγχρονες κοινωνίες, όπου η ευτυχία συνδέεται με με τα υλικά αγαθά.

«Η διαφήμιση στοχεύει στις νεαρές ηλικίες, το πιο ευάλωτο target group από όλα» εξηγεί. «Οι μεγάλες εταιρίες με τα τεράστια κονδύλια για μάρκετινγκ μπορούν να χειρίζονται τα χρήματά τους με απόλυτη ελευθερία και να τα διαθέτουν όπου θέλουν χωρίς καμία ευθύνη και επίπτωση».

Το ειρωνικό mural που λέγεται «Χωρίς ελπίδα» σε κάνει να αναρωτηθείς εάν υπάρχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον. Και είναι άλλο ένα εξαιρετικό mural του ΙΝΟ.

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter
Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter
Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter
Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter

Info:

www.bloop-festival.com @/#bloopfestival

www.ino.net @/#inoexpo

Urban Culture
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
NEWSROOM
Οι κάθετοι κήποι της Αθήνας

ADM 2024: The New Vision / Οι εντυπωσιακοί κάθετοι κήποι της Αθήνας

Ο αρχιτέκτονας μηχανικός Άρης Γιαννόπουλος του αρχιτεκτονικού γραφείου WOA εξηγεί γιατί οι πράσινοι κήποι, πέρα από την καλαισθησία που προσφέρουν, είναι σημαντικοί για τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος στην πόλη και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.
M. HULOT
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ