Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter
Το ειρωνικό mural του ΙΝΟ που λέγεται «Χωρίς ελπίδα» σε κάνει να αναρωτηθείς εάν υπάρχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον.
0

Με ένα έργο μεγάλων διαστάσεων με τον ειρωνικό τίτλο «Hopeless» (Χωρίς ελπίδα) ο Έλληνας street artist ΙΝΟ συμμετείχε στην όγδοη έκδοση του φεστιβάλ BLOOP στην Ίμπιζα, ενός πρότζεκτ που τρέχει εδώ και καιρό και έχει σκοπό να αλλάξει το αστικό περιβάλλον ολόκληρου του νησιού.

Το φετινό θέμα του πρότζεκτ που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει συμμετοχές από σχεδόν 30 καλλιτέχνες (με murals και installations) ήταν «Hope», ελπίδα.

Ο ΙΝΟ ζωγράφισε ένα μικρό κορίτσι που προσεύχεται για χρήματα, με το οποίο κάνει κριτική στις σύγχρονες κοινωνίες, όπου η ευτυχία συνδέεται με με τα υλικά αγαθά.

«Η διαφήμιση στοχεύει στις νεαρές ηλικίες, το πιο ευάλωτο target group από όλα» εξηγεί. «Οι μεγάλες εταιρίες με τα τεράστια κονδύλια για μάρκετινγκ μπορούν να χειρίζονται τα χρήματά τους με απόλυτη ελευθερία και να τα διαθέτουν όπου θέλουν χωρίς καμία ευθύνη και επίπτωση».

Το ειρωνικό mural που λέγεται «Χωρίς ελπίδα» σε κάνει να αναρωτηθείς εάν υπάρχει καμία ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον. Και είναι άλλο ένα εξαιρετικό mural του ΙΝΟ.

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter

Χωρίς ελπίδα: το νέο έργο του ΙΝΟ στην Ίμπιζα Facebook Twitter

Info:

www.bloop-festival.com @/#bloopfestival

www.ino.net @/#inoexpo

Urban Culture
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού και πώς θα την πετύχεις;

Ο επόμενος κόσμος / Τι είναι η ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού και πώς θα την πετύχεις;

Ο επίκουρος καθηγητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Αντώνης Παπαβασιλείου, εξηγεί με ποιους τρόπους μπορούν τα νοικοκυριά να μειώσουν το ενεργειακό κόστος, που έχει εκτιναχθεί.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στο Λουτράκι για να διαγωνιστούν στο τάβλι

Living / Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στο Λουτράκι για να διαγωνιστούν στο τάβλι

Γνωρίζατε ότι το αγωνιστικό τάβλι, το backgammon, παίζεται στο Μόντε Κάρλο και στο Λας Βέγκας και όχι τόσο στα καφενεία; Κορυφαίοι παίκτες backgammon από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στο Λουτράκι για το πρώτο Grand Prix International Backgammon Championship.
ΜΑΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
EON: Το νέο μεγάλο venue της Αθήνας στήνεται στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Μουσική / EON: Το νέο μεγάλο venue της Αθήνας στήνεται στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Εναρμονισμένο με ένα πανευρωπαϊκό trend, καλύπτοντας την ανάγκη μιας μερίδας clubbers της πόλης για μέρη rough αισθητικής, ο χώρος-όραμα από την ομάδα του ADD Festival και του six d.o.g.s κάνει soft opening, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό οπτικοακουστικό πρότζεκτ του DVS1 «The Wall of Sound», που όμοιό του δεν έχει συμβεί στην πόλη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Polyamorous: Για άνθη, ποτά και sex toys στη Μαυρομιχάλη

Living / Polyamorous: Ένας νέος χώρος για άνθη, ποτά και sex toys στη Μαυρομιχάλη

Η Ελένη Νικολούλια και ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος ξέρουν πολύ καλά τον χώρο των μπαρ και του ποτού, ενώ το σπίτι τους στα Εξάρχεια μοιάζει με ζούγκλα. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα πρωτότυπο concept store που συνδυάζει τις δυο τους αδυναμίες, αλλά όχι μόνο αυτές. Όσο εκείνοι θα δένουν την ανθοδέσμη που θα στολίσει το βάζο μας, εμείς μπορούμε να διαλέγουμε όσα μας βοηθάνε να απολαύσουμε περισσότερο το σεξ χωρίς να κρυβόμαστε.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ «Είμαι κάποιος άλλος»: η τέχνη των cosplayers

Living / «Είμαι κάποιος άλλος»: Η τέχνη των Eλλήνων cosplayers

Δεν είναι μασκάρεμα, είναι έκφραση και ένα είδος τέχνης, με ευφάνταστα κοστούμια που είναι συνήθως δημιουργίες των ίδιων (και όχι στολές) με τα οποία κυκλοφορούν άνετα και εκτός σπιτιού και των χώρων που διαγωνίζονται. Δέκα cosplayers κάθε ηλικίας και φύλου μας συστήνονται και παρουσιάζουν τον χαρακτήρα τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ