Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/10/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/10/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10 ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία τονίζεται ο τομέας της πνευματικότητας και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σπουδές ‒ κυρίως των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Η διάθεσή σας για ταξίδια και περιπέτεια θα είναι αυξημένη και θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Στις 8/10 η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη θα επηρεάσει εσάς του 2ου δεκαημέρου και θα είναι εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Αρκετοί από εσάς θα διακριθείτε για τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και για την ικανότητά σας να εργάζεστε σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στις 10/10 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα διάστημα που υπήρχαν κάποια προβλήματα στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας σύμμαχοι.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα αρκετά ερωτικό διάστημα ξεκινάει στις 7/10 με την είσοδο του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στον Τοξότη και αρχικά θα δείτε σημαντικές εξελίξεις οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Επίσης, θα έχετε έσοδα μέσω τρίτων ή της επιστροφής χρημάτων και γενικά θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για εσάς. Στις 10/10 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα τετράμηνο προκλήσεων θα επιστρέψετε δριμύτεροι στις επιχειρήσεις σας, θα αυξήσετε τη φήμη σας και θα αναλάβετε ένα σημαντικό έργο. Η σύνοδος Ήλιου - Άρη στις 8/10 αυξάνει την ανταγωνιστικότητα των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και τα άγχος θα είναι αυξημένο. Προσέξτε μην το παρακάνετε, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείτε να διαχειριστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας μέσω της υγιεινής διατροφής και άσκησης. Ιδανική εποχή για να δώσετε μια συνέντευξη και για αναζήτηση νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η 2η εβδομάδα του μήνα δίνει έμφαση στις σχέσεις με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10. Αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα επανέλθουν οι ισορροπίες σε σχέσεις που είχαν δοκιμαστεί, ενώ θα σας κάνουν και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας που θα συμβάλουν στη βελτίωση των οικονομικών σας. Εξαιρετική εποχή για γάμο και συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Στις 10/10 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και κάποια εμπόδια στον τομέα των σπουδών που σας προκαλούσαν απογοήτευση αρχίζουν να υποχωρούν και θα είστε πιο πειθαρχημένοι απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Επαφές με το εξωτερικό θα αποδώσουν. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα ζήσετε μια ερωτική σχέση γεμάτη πάθος με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη στις 8/10, ταυτόχρονα όμως θα είναι αυξημένη και η δημιουργική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες σάς βρίσκουν επικεντρωμένους στα επαγγελματικά σας, με τα οποία θα ασχοληθείτε εντατικά από τις 7/11, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη. Αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο καθώς θα ανοίγονται νέες προοπτικές μπροστά σας, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας, ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας στείλτε βιογραφικά και αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα. Επίσης, είναι η εποχή που πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να ξαναβρείτε τη φόρμα σας μέσω της άσκησης και της ισορροπημένης διατροφής. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθόδρομη πορεία στις 10/10, έπειτα από ένα τετράμηνο καθυστερήσεων, τα έσοδά σας αυξάνονται, θα βάλετε μια τάξη σε οφειλές ή μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η 2η εβδομάδα του μήνα σας βρίσκει με αυξημένη δημιουργική διάθεση. Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 7/10 στον Τοξότη και αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Ο πλανήτης του έρωτα και των χρημάτων θα εντείνει τον ερωτισμό σας και η γοητεία σας θα είναι αυξημένη. Εξαιρετική εποχή για φλερτ και απόκτηση ενός παιδιού. Επίσης, όσοι αναλάβετε ρίσκα θα έχετε αίσια αποτελέσματα, αρκεί να μην ξεφύγετε από τα όρια των δυνατοτήτων σας, αν ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Στις 10/10 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα τετράμηνο ανατροπών σε συνεργασίες θα έχετε πλέον την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας πρόοδο. Πολύ δυνατή μέρα για επαφές και διαπραγματεύσεις είναι στις 8/10 με τη σύνοδο Ήλιου - Άρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10, που αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Κατάλληλη εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακόμιση και ανανέωση του χώρου σας. Αρκετοί από τους γονείς θα ασχοληθείτε με το στήσιμο του σπιτιού των παιδιών που φεύγουν για σπουδές και τα έξοδα θα είναι αυξημένα. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθόδρομη πορεία στις 10/10 ο τομέας των επαγγελματικών σας ενεργοποιείται και έπειτα από ένα τετράμηνο που μπορεί να συναντούσατε κλειστές πόρτες πλέον σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε μια θέση εργασίας που θα πληροί τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται στις 8/10 με τη σύνοδο Ήλιου - Άρη.

ΖΥΓΟΣ

Ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα ξεκινάει για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10, οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές, θα κάνετε πολλές επαφές που θα αποδώσουν, ενώ θα ενισχύσετε και τις σχέσεις με οικείους. Θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν, ενώ θα έχουν αίσια αποτελέσματα εμπορικές υποθέσεις. Προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας και δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Στις 10/10 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα τετράμηνο με πολλές απογοητεύσεις σάς δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς. Μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας και να ξεκινήσετε τις προσπάθειές σας όσοι θέλετε να δημιουργήσετε οικογένεια. Στις 8/10 η σύνοδος Ήλιου - Άρη στο ζώδιό σας σάς προσδίδει δυναμισμό και μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10 ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας. Επειδή η διάθεσή σας για απόκτηση αγαθών θα είναι αυξημένη, προσέξτε ώστε να μην ξετινάξετε τον προϋπολογισμό σας και εξοικονομήστε χρήματα τώρα που μπορείτε. Στις 10/10 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν κάποια προβλήματα που αφορούσαν το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Μπορεί το τελευταίο τετράμηνο να βλέπατε τις προσπάθειές σας να πέφτουν στο κενό όσοι ξεκινούσατε ένα νέο εγχείρημα, πλέον όμως αρχίζουν να υποχωρούν οι προκλήσεις και τα εμπόδια, έτσι είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Στις 8/10 η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη θα σας γεμίσει με αποφασιστικότητα και θα απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 7/10 ξεκινάει, αρχικά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ανάπτυξη και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισής σας και του επαγγελματικού σας προφίλ. Ξεκινήστε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση, αγοράστε καινούρια ρούχα και αξεσουάρ, δοκιμάστε ένα νέο στυλ στα μαλλιά σας. Επίσης, αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας ιστότοπο και ενημερωθείτε για τρόπους προώθησης των υπηρεσιών σας, που θα προσελκύσουν περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας. Από τις 10/10, που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, και έπειτα από ένα τετράμηνο προβλημάτων στην επικοινωνία και την εκπαίδευση, θα είναι πλέον ελεύθερο το πεδίο, οπότε θα αποδώσουν οι επαφές που θα κάνετε και θα μπουν σε ομαλή ροή οι εμπορικές σας υποθέσεις. Στις 8/10 είναι εξαιρετική μέρα για σύναψη μιας συμμαχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η 2η εβδομάδα του μήνα σας βρίσκει με μια εσωστρεφή διάθεση, καθώς στις 7/10 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές και προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας τις κοινωνικές επαφές. Ενδεχομένως να προκύψει μια ερωτική σχέση που θα θέλετε να κρατήσετε μυστική, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείτε ότι εξελίσσεται ομαλά. Ή μπορεί να ξεκινάτε ένα έργο, μια και η έμπνευσή σας θα είναι αυξημένη και θα θέλετε να αποφύγετε τους περισπασμούς. Από τις 10/10, που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, ξεκινάει μια ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά σας. Το τελευταίο τετράμηνο υπήρξαν καθυστερήσεις που έπαιξαν με την υπομονή σας, πλέον όμως θα δείτε σημαντική βελτίωση και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Προσέξτε ώστε να αποφύγετε τις ανώφελες δαπάνες και επενδύστε ένα μέρος των χρημάτων σας. Στις 8/10 είναι σημαντική στιγμή για την καριέρα και τη φήμη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10 και, εκτός του ότι θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα βρεθείτε σε ομάδες με τα μέλη των οποίων θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Κάποιοι θα ωφεληθείτε σε επαγγελματικό και κάποιοι άλλοι σε προσωπικό επίπεδο. Προωθήστε τις ιδέες σας, ενώστε τις δυνάμεις σας με άτομα που θα σας στηρίξουν και ενημερωθείτε σχετικά με νέες τεχνολογίες που θα σας λύσουν τα χέρια. Στις 10/10 ο Κρόνος στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα διάστημα τεσσάρων μηνών που συναντούσατε εμπόδια και καθυστερήσεις, μπορείτε πλέον να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 8/10 η σύνοδος Ήλιου - Άρη φέρνει θετικά αποτελέσματα στις σπουδές και αποτελεί ιδανική στιγμή για την επίλυση μιας νομικής υπόθεσης.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την καριέρα και τη φήμη σας από τις 7/10 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη και θα ανταμειφθούν οι κόποι σας μέσω μιας καλύτερης θέσης εργασίας ή της αύξησης της δημοτικότητάς σας. Δώστε έμφαση στη διαφήμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας, προωθήστε τις δεξιότητες και τις ιδέες σας και αναζητήστε νέες κατευθύνσεις που θα συμβάλουν στην ενίσχυση των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο κύρους ή μεγαλύτερης ηλικίας. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθόδρομη πορεία στις 10/10 αρχίζετε να βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή, θα θεραπεύσετε πληγές που σας προκαλούσαν στασιμότητα και θα βγείτε νικητές. Στις 8/10 η σύνοδος Ήλιου - Άρη σάς δίνει δυναμισμό και θάρρος, μια ιδανική στιγμή για οικονομικές διαπραγματεύσεις και φλερτ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ