ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (31/3-6/4/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (31/3-6/4/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Πρωταπριλιά, ανοίγοντας νέες προοπτικές. Ο Δίας παραμένει στον τομέα της ιδιωτικής ζωής και σας ενθαρρύνει να θεραπεύσετε τραύματα που σας προκαλούν στασιμότητα καθώς και να αυξήσετε τα αντανακλαστικά σας. Η διαίσθηση και η ψυχική σας ικανότητα θα είναι αυξημένες, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα όνειρά σας. Στις 5/4 εισέρχεται και η Αφροδίτη στους Ιχθύς και μέχρι τις 2/5 θα είστε πιο ανήσυχοι σχετικά με την ερωτική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα, καθώς μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο είχατε κρυφή σχέση. Την ίδια μέρα, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα προκαλέσει απογοητεύσεις όσον αφορά τις φιλίες σας ή μια συνεργασία και θα σας ωθήσει να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά ξεκινάει ο μήνας και σας υπενθυμίζει πως ήρθε η εποχή που πρέπει να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς θέλετε να πορευτείτε από δω και στο εξής. Ο Δίας στους Ιχθύς συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και μέσω των επαφών με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ιδανικά θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στις 5/4 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στους Ιχθύς και μέχρι τις 2/5 θα έχετε πολλές συναντήσεις με φίλους και έντονη κοινωνική ζωή. Διαδικτυακά ραντεβού ή η εύρεση συντρόφου μέσω του κοινωνικού σας δικτύου θα ευνοήσουν τους ελεύθερους. Στις 5/4 προσέξτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο για πιθανή αναβολή ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Η σύνοδος Άρη - Κρόνου θα προκαλέσει έκρυθμη κατάσταση που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά ξεκινάει ο μήνας, φέρνοντας νέες ιδέες και ευκαιρίες για να τις βάλετε σε εφαρμογή. Μπορεί να νομίσετε πως κάποιος σας κάνει φάρσα, αλλά θα είναι πολύ σοβαρή η πρόταση για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Μια δυνατή μέρα για την προώθηση ενός σχεδίου είναι στις 3/4 με τη σύνοδο Ήλιου και Ερμή. Ο Δίας παραμένει για αρκετό διάστημα στους Ιχθύς και στηρίζει τις φιλοδοξίες σας ‒ αν κυνηγήσετε την τύχη σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στους Ιχθύς στις 5/4 και μέχρι τις 2/5 θα είστε πολύ γοητευτικοί, η καριέρα και η φήμη σας θα έχουν ανοδική πορεία και θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Προσέξτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο στις 5/4 πώς θα διαχειριστείτε κάποια εμπόδια που θα προκαλέσει η σύνοδος Άρη - Κρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ευοίωνο ξεκίνημα του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά που, καθώς φωτίζει τον τομέα της καριέρας και της φήμης, οι εξελίξεις και οι επιτυχίες θα φέρει θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Εξαιρετική μέρα για επαφές με πρόσωπα εξουσίας ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είναι και στις 3/4, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Ο Δίας στου Ιχθύς συνεχίζει να τονώνει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, ευνοώντας τις σπουδές και τις επαφές με το εξωτερικό. Με την είσοδο της Αφροδίτης επίσης στους Ιχθύς στις 5/4 σας δίνεται η ευκαιρία πραγματοποίησης ενός ταξιδιού κατά τη διάρκεια του οποίου θα κάνετε μια γνωριμία που θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Άρη - Κρόνου θα δοκιμάσει τη σχέση των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά σάς ανοίγει μια πόρτα όσον αφορά την πνευματική ανάπτυξη και σας ωθεί να προχωρήσετε σε θέματα που αφορούν τα μέσα ενημέρωσης, τα ταξίδια και τις σπουδές. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε κάτι καινούργιο, οι επόμενες μέρες θα είναι ευνοϊκές, ειδικά στις 3/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ερμή. Ο Δίας υπόσχεται οικονομική υποστήριξη και αν αναζητήσετε επιχειρηματικά κεφάλαια, υποτροφία ή δάνειο να αναμένετε αίσια αποτελέσματα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 5/4 η ανάγκη σας για αύξηση του εισοδήματός σας θα σας ωθήσει στην αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων, ενώ θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Κρόνου θα ωθήσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο να δώσουν τέλος σε αδύναμες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά επικεντρώνεστε σε οικονομικά θέματα που αφορούν κοινούς πόρους και οφειλές και είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, να ζητήσετε οικονομική υποστήριξη και να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας. Μια πολύ καλή μέρα για φλερτ και έναρξη μιας ερωτικής σχέσης είναι στις 3/4 με τη σύνοδο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Στις 5/4 εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς, ενδυναμώνοντας τον τομέα των σχέσεων. Μέχρι τις 2/5 θα δοθεί πολλή έμφαση στη δέσμευση και μπορεί να ξεκινήσετε μια καλή συνεργασία ή να επισφραγίσετε τον δεσμό σας. Την ίδια μέρα η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα φέρει αύξηση ευθυνών στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και αν νιώσετε πως το επάγγελμά σας δεν καλύπτει πλέον τις προσδοκίες σας, θα αναζητήσετε νέα κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και καθώς ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, φέρνει νέες ευκαιρίες για συνεργασίες και συσπείρωση δυνάμεων με άτομα με τα οποία θα ξεκινήσετε από κοινού μια επαγγελματική προσπάθεια. Επίσης, αποτελεί εξαιρετική στιγμή για γάμο. Πολύ καλή μέρα για διαπραγματεύσεις είναι στις 3/4 με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στις 5/4 στους Ιχθύς, φέρνοντας αρμονία στον τομέα της εργασίας, και ως τις 2/5 θα μπορούσατε να δείτε μεγάλη ανάπτυξη στα επαγγελματικά. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Κρόνου θα προκαλέσει αναταράξεις στην ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο ή κάτι σχετικά με τα παιδιά, έτσι η η ανησυχία σας θα κορυφωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά δίνεται έμφαση στον τομέα της απασχόλησης, της καθημερινής σας ρουτίνας και της υγείας σας. Ιδανική εποχή για να βρείτε μια νέα δουλειά ή να αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση για να τονώσετε τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Μια πολύ καλή μέρα για να στείλετε βιογραφικά ή να δώσετε συνέντευξη είναι στις ¾, με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή. Στις 5/4 εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς και η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει. Οι ελεύθεροι πρέπει να βγαίνετε περισσότερο, καθώς μπορεί να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Όσοι είστε ήδη σε σχέση θα απολαμβάνετε στιγμές με τον άνθρωπό σας και θα ευνοηθεί η απόκτηση ενός παιδιού. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Κρόνου θα προκαλέσει αστάθεια στις αγορές ακινήτων, επηρεάζοντας τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ ευοίωνο το ξεκίνημα του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και καθώς φωτίζει τον τομέα της δημιουργίας και του ρομαντισμού είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση ή τη δημιουργία οικογένειας. Στις 3/4 η σύνοδος Ήλιου - Ερμή θα στηρίξει τις προσπάθειές σας και οι ελεύθεροι θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο φλερτ. Ο κυβερνήτης σας Δίας συνεχίζει την πορεία του στον τομέα της οικιακής ζωής και από τις 5/4, που εισέρχεται σε αυτόν και η Αφροδίτη, θα είναι μια καλή εποχή για σύσφιξη σχέσεων και τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Εμπορικές υποθέσεις και ό,τι αφορά την επικοινωνία θα συναντήσουν προκλήσεις στις 5/4 με τη σύνοδο Άρη - Κρόνου που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Πρέπει να είστε προνοητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα την Πρωταπριλιά στον Κριό ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής, ανοίγοντας μια πόρτα στην ευτυχία. Αν σκοπεύετε να μετακομίσετε, αυτή η διέλευση μπορεί να σας φέρει τον τέλειο χώρο διαβίωσης ή συγκάτοικο. Μια πολύ καλή μέρα για διαπραγματεύσεις σχετικά με την αγορά ή την ενοικίαση ενός ακινήτου είναι στις 3/4, με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή. Στις 5/4 εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς και μέχρι τις 2/5 η επικοινωνία με οικείους θα είναι πιο ευχάριστη, οι μετακινήσεις και η προώθηση των υπηρεσιών σας θα αποδώσουν καρπούς και γενικά θα είστε πιο πρόθυμοι για νέες συνεργασίες. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Στις 5/4 η σύνοδος Άρη - Κρόνου θα προκαλέσει αναταραχή στην παγκόσμια οικονομία και πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις περιττές δαπάνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά ξεκινάει ο μήνας, η οποία θα σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στη συγγραφή, στη διαφήμιση ή στη δημιουργία επωνυμίας. Ιδανική εποχή για να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας, να ξεκινήσετε ένα podcast ή να υπογράψετε ένα σημαντικό συμβόλαιο. Πολύ καλή μέρα για προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων είναι στις 3/5, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στους Ιχθύς στις 5/4, φέρνει περισσότερη αφθονία και κέρδη, ταυτόχρονα όμως θα εντείνει την ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών και μπορεί να βγείτε πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Διαχειριστείτε με σύνεση τους πόρους σας, καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι ασταθής και απρόβλεπτη. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Κρόνου στο ζώδιό σας μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση και αδυναμία να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους.

ΙΧΘΥΣ

Νέες ευκαιρίες φέρνει η Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά και, απ’ ό,τι φαίνεται, ο μήνας ξεκινάει με θετικό πρόσημο για τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Δυνατή μέρα για να ζητήσετε αύξηση αποδοχών στη δουλειά σας είναι στις 3/4 με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας και από τις 5/4 που εισέρχεται και η Αφροδίτη θα πρέπει να εστιάσετε στις απολαύσεις, την ομορφιά και τον ρομαντισμό. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη, τονώνοντας την ερωτική σας ζωή. Βελτιώστε την εμφάνισή σας, δοκιμάστε ένα νέο look στα μαλλιά και αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ, αποφεύγοντας τις υπερβολές με τα χρήματα. Έντονες τάσεις εσωστρέφειας θα προκαλέσει η σύνοδος Άρη - Κρόνου στις 5/4.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ