Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/10/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/10/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Εκρηκτικό θα είναι το κλίμα στις σχέσεις σας με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22/10, καθώς ενεργοποιείται ο άξονας σχέσεις - καριέρα και η ανταγωνιστική σας διάθεση θα προκαλέσει εχθρική διάθεση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ενδεχομένως να κοντραριστείτε έντονα με έναν συνεργάτη σας αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Επίσης, θα υπάρχει έντονη αναμέτρηση με τον πατέρα σας επειδή θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και θα ψυχραθείτε, αν δεν προσέξετε. Κοινοί πόροι και οφειλές θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας από τις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, και το άγχος θα είναι αναπόφευκτο. Κάντε εγκαίρως τον προγραμματισμό σας ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Όσον αφορά τις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας, προσπαθήστε να έχετε μια ρεαλιστική προσέγγιση για να μην απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή το άγχος σας είναι αυξημένο εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων της δουλειάς σας. Ειδικά στις 22/10, που πραγματοποιείται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, θα σας πιάσει αναποφασιστικότητα λόγω της πίεσης του χρόνου. Ένα σχέδιο ή ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς μπορεί να αναβληθεί επειδή θα σκέφτεστε πιθανούς λόγους αποτυχίας. Εξετάστε τις ανησυχίες σας, αλλά μην αφήσετε τον φόβο να φρενάρει τις προσπάθειές σας. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, φωτίζοντας τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέχρι τις 22/11 θα έχετε την ευχέρεια να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες και οικείους, ενώ θα ευνοηθούν και οι διαπραγματεύσεις. Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας, θα περάσετε ποιοτικό χρόνο και θα έρθετε πιο κοντά. Ιδιαίτερη προσοχή οι ελεύθεροι στις 27/10. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα σας κάνει ευάλωτους συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις επόμενες μέρες δεν θα λείψουν οι προκλήσεις λόγω οφειλών ή ερωτικών ζητημάτων και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22/10 φέρνει μια αναστάτωση σε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με κοινόχρηστους πόρους. Όσοι διαχειρίζεστε τα οικονομικά τρίτων προσέξτε, καθώς υπάρχει κίνδυνος σφαλμάτων που θα προκαλέσουν απώλειες. Ακατάλληλη εποχή για επενδύσεις και ρίσκα. Κρατήστε άμυνες και αποφύγετε τα ανοίγματα οι επιχειρηματίες. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, θα σας πιάσει εμμονή με ένα άτομο που δεν ανταποκρίνεται και οι αντιδράσεις σας θα είναι ακραίες. Στις 23/10 ξεκινά η εποχή του Σκορπιού, οπότε θα ανακτήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας. Στις 27/10 η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα προκαλέσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα εξουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22/10 θα προκαλέσει τεταμένο κλίμα στον άξονα οικογένεια - σχέσεις. Θέματα που ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί θα βγουν στην επιφάνεια και μπορεί να πείτε σκληρά λόγια τα οποία θα πικράνουν τους άλλους. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί σε μια σχέση ή μια συνεργασία, προσπαθήστε να το επιλύσετε μέσω ενός ήρεμου διαλόγου και μην περιμένετε να φτάσετε στο αμήν και να εκραγείτε. Επίσης, αν διαπραγματευτείτε την αγοραπωλησία ενός ακινήτου, φροντίστε οι απαιτήσεις σας να είναι σε λογικό πλαίσιο. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 ξεκινά μια εποχή κατά την οποία θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, ενώ θα είναι αυξημένη και η δημιουργική σας διάθεση. Οι γονείς θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να παραμείνετε ψύχραιμοι τις επόμενες μέρες. Στις 22/10 το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα στον άξονα επικοινωνία - εργασία αυξάνει τις πιέσεις στη δουλειά σας και μπορεί να νιώσετε ως επίθεση τα επικριτικά σχόλια ενός ατόμου από τον χώρο της εργασίας. Ή μπορεί εσείς να φερθείτε απότομα, επειδή θα απαιτείτε να ακολουθήσουν όλοι στους ρυθμούς σας. Όπως και να έχει, φροντίστε να κοντρολάρετε την ένταση. Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και στη χρήση εργαλείων ή της φωτιάς. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 θα ανακτήσετε την ενέργειά σας και θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας. Στις 27/10 η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα σας κάνει να δείτε μια ερωτική σχέση επιφανειακά και κάποια μελανά σημεία θα τα βρείτε μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά και έρωτας θα σας προβληματίσουν με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22/10 και αν χάσετε την ψυχραιμία σας, θα έχετε απώλειες. Η ανάγκη σας για ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική θα σας ωθήσει σε ρίσκα που δεν θα αποδώσουν. Αντιθέτως, μπορεί να χάσετε ένα μέρος των χρημάτων σας ή να λήξει η σχέση σας, αν αναζητήσετε επιβεβαίωση μέσω ενός τρίτου ατόμου. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη λογική. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και ξεκινάει ένα επικοινωνιακό διάστημα με πολλές μετακινήσεις και επαφές που θα συμβάλουν στη διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών σας. Εξαιρετική εποχή για δημόσιες σχέσεις. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι στα ύψη. Στον τομέα της οικογένειας θα δημιουργηθεί μια παρεξήγηση στις 27/10 με την αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα, επειδή θα νιώσετε αδικημένοι.

ΖΥΓΟΣ

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί στις 22/10 λόγω του τετραγώνου του Άρη στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με ένα μέλος της οικογένειας. Ενδεχομένως να νιώσετε πως προσπαθεί να σας χειραγωγήσει. Υποστηρίξτε τις ανάγκες και τις θέσεις σας με σθένος. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων σας. Μέχρι τις 22/11 θα έχετε την ευχέρεια να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές στη δουλειά σας, να ανεβάσετε την αξία των προϊόντων σας και να κάνετε μια ακριβή αγορά που θα είναι επένδυση. Επίσης, οι διαπραγματεύσεις σας θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Με την αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 27/10 μπορεί να παρεξηγηθείτε με άτομο από τον χώρο της εργασίας, αν δεν κατανοήσετε τις προθέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με ποιους μοιράζετε τα σχέδιά σας. Στις 22/10 το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε μια επικείμενη συνεργασία. Ίντριγκες και κουτσομπολιά θα ρουφήξουν την ενέργειά σας, εκτός κι αν καταφέρετε να αποστασιοποιηθείτε. Επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και μέχρι τις 22/11 θα δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ιδανική εποχή για να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα συμβάλουν στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, προσελκύοντας νέους πελάτες. Προσέξτε στις 27/10 πιθανή παρεξήγηση με το ταίρι σας για οικονομικούς λόγους. Ακατάλληλη μέρα για ρίσκα, επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σύννεφα στις σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε έναν κοινό σκοπό φέρνει το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22/10. Ενδεχομένως να μην τα βρείτε αν θεωρήσετε πως δεν μοιράζονται δίκαια τα οικονομικά βάρη μιας νέας επιχειρηματικής ή συλλογικής προσπάθειας και να αποχωρήσετε από μια ομάδα ή να κοντραριστείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο λόγω οικονομικών διαφορών. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με νηφαλιότητα τα γεγονότα. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και σας υπενθυμίζει πως ήρθε η εποχή που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ξεκουραστείτε. Περάσατε ένα διάστημα πολλών υποχρεώσεων και πλέον οι αντοχές σας είναι ελάχιστες. Στις 27/10 η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα σας κάνει επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις, προκαλώντας τεταμένο κλίμα στην οικογένεια. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα επικρατήσει ένα χάος με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22/10. Ενδεχομένως οι φιλοδοξίες σας να κοντραριστούν με τα συμφέροντα των συνεργατών σας και η μάχη για εξουσία θα προκαλέσει κρίση στις σχέσεις σας. Επαφές με πρόσωπα κύρους δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και η απογοήτευσή σας θα σας ωθήσει σε σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα σας ωφελήσουν. Επίσης, μπορεί να καβγαδίσετε με την οικογένειά σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 ξεκινάει ένα ευνοϊκό διάστημα για ταξίδια, σπουδές και διευθέτηση νομικών ή διαδικαστικών ζητημάτων. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας, που θα είναι στα ύψη, σε εποικοδομητικές δραστηριότητες και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 27/10 θα σας κάνει να βλέπετε με καχυποψία τους άλλους και θα παρεξηγηθείτε με ένα οικείο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αστάθεια θα επικρατήσει με το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα στις 22/10 στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και μπορεί να πάρετε κάποιο ρίσκο που δεν το έχετε σκεφτεί διεξοδικά, με αποτέλεσμα να έχετε απώλειες. Ενδεχομένως να μην έχει αίσιο τέλος μια νομική σας υπόθεση ή να ανατραπούν σχέδιά σας που θα αφορούν την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Οι σπουδές θα σας φανούν βουνό και θα θέλετε να τα παρατήσετε, κάτι που θα είναι μέγα λάθος, μια και η φάση θα είναι παροδική. Στις 23/10 εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και η καριέρα θα αποτελέσει το επίκεντρο της προσοχής σας. Μέχρι τις 22/11 θα επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα συμβάλουν στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος. Προσέξτε στις 27/10 πιθανή παρεξήγηση για οικονομικούς λόγους με φιλικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας στις 22/10 που πραγματοποιείται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, προκαλώντας αστάθεια στις σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Η ζήλια και η αντιπαλότητα μεταξύ συνεργατών ή φίλων θα προκαλέσει την κατάρρευση μιας σχέσης και καλό θα είναι να μην μπλεχτείτε σε αντιπαραθέσεις τρίτων. Ορισμένοι από εσάς θα απογοητευτείτε με τη στάση ενός φιλικού προσώπου για το οποίο έχετε ερωτικές βλέψεις και θα αποστασιοποιηθείτε. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 ξεκινάει μια περίοδος πολλών μετακινήσεων. Ένα ταξίδι που προκύπτει για επαγγελματικούς σκοπούς θα αυξήσει το ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και οι φοιτητές θα επικεντρωθείτε στις σπουδές. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο μέσω διαδικτύου. Περάστε εποικοδομητικά τον χρόνο σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM