Η προπόνηση γίνεται διασκέδαση

Η προπόνηση γίνεται διασκέδαση Facebook Twitter
0

Έχοντας ήδη κατακτήσει το κέντρο της Αθήνας, το Nike+ Run Club επεκτείνεται, μεταφέροντας την ενέργειά του στα Βόρεια και τα Νότια Προάστια.

Τα νέα σημεία εκκίνησης θα είναι τα καταστήματα Nike στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 8) και τη Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 96),ώστε και οι κάτοικοι των προαστίων να μπορούν να τρέξουν στις γειτονιές τους και να δουν την προπόνηση ως μορφή διασκέδασης, ανακαλύπτοντας έτσι τις περιοχές τους από την αρχή.

Χθες, οι Δημήτρης Βλάχος και Γιώργος Μανίκας, έτρεξαν μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή με τερματισμό δίπλα στη θάλασσα, ξεκινώντας από το κατάστημα Γλυφάδας.

Η προπόνηση γίνεται διασκέδαση Facebook Twitter

Οι προπονητές και το εξειδικευμένο προσωπικό των Nike+ RunClubs θα βοηθούν τα μέλη να προπονηθούν θέτοντας προσωπικούς στόχους, θα προσφέρουν συμβουλές και θα παρακολουθούν την εξέλιξή του καθενός ξεχωριστά.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στην Κηφισιά και κάθε Τετάρτη στη Γλυφάδα, ενώ το Nike+ Run Club του κέντρου θα συνεχίσει κανονικά κάθε Δευτέρα.

Η προπόνηση γίνεται διασκέδαση Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακαδημία «Λέοντες»: Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Living / Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Παρακολουθήσαμε μια προπόνηση των «Λεόντων», μιας ακαδημίας ιστορικών ευρωπαϊκών πολεμικών τεχνών, και ανακαλύψαμε τα μυστικά ενός αθλήματος που ισορροπεί μεταξύ Ιστορίας και σωματικής άσκησης.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ
Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Living / Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τον Πρόεδρο της Αργεντινής και τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, Όλο και περισσότεροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες για να κλωνοποιήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
THE LIFO TEAM
Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ