Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος

Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος Facebook Twitter
3

Έναν ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή, τον Nicolas-Andreas Taralis παρουσιάζει ανάμεσα στους 10 κορυφαίους σχεδιαστές του αύριο, το γαλλικό Madame Figaro.

 

Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος Facebook Twitter

Ο Nicolas-Andreas Taralis γεννήθηκε πριν από 38 χρόνια στο Τορόντο του Καναδά από πατέρα Έλληνα και μητέρα Αυστριακή. Μετά το τέλος των σπουδών του στη διάσημη σχολή Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Βιέννης με καθηγητή τον Helmut Lang, συνεργάστηκε με τον Hedi Slimane, σχεδιαστή των οίκων Dior και YSL.

Το 2003, σε ηλικία 28 ετών, ίδρυσε τη δική του φίρμα με την επωνυμία «Nicolas Andreas Taralis», ενώ το 2006 ο διάσημος οίκος Cerruti τον προσέλαβε ως διευθυντή Δημιουργικού. Το 2005 είχε κερδίσει στη Βιέννη το βραβείο του «Καλύτερου νέου σχεδιαστή».

Εικόνες από παλαιότερη επίδειξή του, της σεζόν 2006-7

 

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Ψυχή & Σώμα / Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Τι ακριβώς αναζητούν όσοι συμμετέχουν σε retreats ευεξίας; Πρόκειται για απόδραση ή επιστροφή σε κάτι πιο αυθεντικό; Είναι μόνο για ευκατάστατους ξένους τουρίστες ή υπάρχουν προτάσεις και για τους «κανονικούς» ανθρώπους; Απαντά η δημιουργός των Fykiada Retreats, Άννα Μαρίνου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Living / Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Ξέρουμε όλοι ότι προσφέρει τριπλό όφελος: προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στην ομοιογένεια του τόνου, μειώνοντας σταδιακά δυσχρωμίες και σημάδια από τον ήλιο. Δεν υπόσχεται. Δουλεύει.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Σουβλάκι, παρακαλώ»: Κυνηγώντας την Devin Halbal, την πιο viral tiktoker του πλανήτη, στο κέντρο της Αθήνας

Devin Halbal / «Σουβλάκι, παρακαλώ»: Κυνηγώντας την πιο viral TikToker του πλανήτη στο Σύνταγμα

Τα βίντεό της την έχουν κάνει πασίγνωστη στο ελληνικό κοινό. Άλλοι αγαπούν την Devin Halbal σαν θεά κι άλλοι δεν μπορούν ούτε να την ακούν. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής έκανε την εμφάνισή της στο κέντρο της πόλης. Την ακολουθήσαμε.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Plāsmata 3 / Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Συζητήσεις για τους ανθρώπους, τα φυτά, τα ζώα και τα πουλιά που αποτελούν το οικοσύστημα του Πεδίου του Άρεως αλλά και για τις μεγάλες και μικρές ιστορίες που απαρτίζουν την πολιτισμική και κοινωνική του πραγματικότητα.
M. HULOT
Pet sitters, dog walkers και κατ’ οίκον επισκέψεις: Η λύση που έχουν βρει πολλοί κηδεμόνες κατοικιδίων 

Living / Κατοικίδια, ταξίδια και άγχος αποχωρισμού: Η άνοδος των daycare και pet sitters

Άνθρωποι που κάνουν pet sitting, βγάζουν βόλτα τον σκύλο μας ή έρχονται στο σπίτι για να φροντίσουν το κατοικίδιό μας: επαγγελματίες και κηδεμόνες εξηγούν γιατί αυτός ο τομέας γνωρίζει άνθηση. 
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ

σχόλια

3 σχόλια
Μπράβο στον κύριο Taralis.Αλλά, αυτά τα καρμπόν άρθρα με τίτλο "Ελληνικής ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ τάδε διέπρεψε στο τάδε" για ποιό λόγο υπάρχουν; Για να αποδείξουν την ανωτερότητα του DNA; (καλά λέω και ξαναλέω ότι είμαστε κατά βάθος όλοι ρατσιστές)ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, δηλαδή κάποιος πρόγονός του ήταν Έλληνας, αλλά ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική παιδεία. Ο Ταραλης δεν προέκυψε από την Ελληνική κοινωνία, αλλά από την Βορειοαμερικανική. Η Ελληνική κοινωνία μάλλον θα δυσκολευόταν να παράξει κάποιον τόσο ικανό. Οπότε το να προσπαθούμε να καπηλευθούμε την επιτυχία του, μόνο και μόνο λόγω καταγωγής, είναι κάπως αστείο και λίγο ρατσιστικό.Καλύτερα να ασχοληθούμε με το να οργανώσουμε τη δικιά μας κοινωνία έτσι ώστε να βγάζει σπουδαίους ανθρώπους (είτε έχουν αίμα Ελληνικό είτε Αλβανικό είτε Νιγηριανό είτε Πακιστανικό). Μόνο τότε θα μπορούμε να νοιώθουμε ΔΙΚΑΙΩΣ υπερήφανοι και να γράφουμε άρθρα με τον τίτλο:"Άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Ελλάδα διέπρεψε στον τάδε τομέα".