Online διαμάχη για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου

Facebook Twitter
0

«Παρατήστε τα Στάρμπακς» είναι μια από τις εκκλήσεις της «Εθνικής οργάνωσης υπέρ του Γάμου των ΗΠΑ» - ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο και ο στόχος τους είναι να μην ταραχθεί ο ήδη ταραγμένος θεσμός από καινοτομίες όπως ο γάμος μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου. Ας μη γελιόμαστε, αυτό είναι το μόνο αίτημα που έχουν.

Ο λόγος που παρακινούν τον κόσμο να σταματήσει να επισκέπτεται τα Στάρμπακς δεν είναι, παραδόξως, οι τιμές τους, αλλά το γεγονός ότι η αλυσίδα υποστηρίζει τον γάμο μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

Η καμπάνια «παρατήστε τα Στάρμπακς» έχει ως τώρα 22.517 υπογραφές, πράγμα που σημαίνει περισσότερο καφέ για μας τους υπόλοιπους. Δεν ξέρουμε βέβαια αν παίρνουν τον καφέ τους κρυφά από τους φίλους τους ή αν, Θεός φυλάξοι, έμαθαν να κάνουν μόνοι τους καφέ, αλλά αν νομίζετε ότι τα Στάρμπακς αυτή τη φορά έχουν κερδίσει με την αξία τους ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μπορείτε να το κάνετε στη νέα καμπάνια με τίτλο «Thanks Starbucks», η οποία αυτή τη στιγμή έχει λάβει 285.839 μηνύματα από όλο τον κόσμο κι έχει δημιουργηθεί από την ομάδα ακτιβιστών SumOfUs, η οποία αναφέρει ότι «είναι πολύ σημαντικό όταν μια τεράστια πολυεθνική εταιρία χωρίς σχέσεις με την γκέι κοινότητα  συνειδητοποιεί ότι θα κερδίσει από καθαρά επιχειρηματική άποψη αν υποστηρίξει προοδευτικές ιδέες.»

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini «στου Ηλία» Μαρινάκη 

Γεύση / Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη 

Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, DELI

Γεύση / Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης

Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ