Online διαμάχη για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου

Facebook Twitter
0

«Παρατήστε τα Στάρμπακς» είναι μια από τις εκκλήσεις της «Εθνικής οργάνωσης υπέρ του Γάμου των ΗΠΑ» - ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο και ο στόχος τους είναι να μην ταραχθεί ο ήδη ταραγμένος θεσμός από καινοτομίες όπως ο γάμος μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου. Ας μη γελιόμαστε, αυτό είναι το μόνο αίτημα που έχουν.

Ο λόγος που παρακινούν τον κόσμο να σταματήσει να επισκέπτεται τα Στάρμπακς δεν είναι, παραδόξως, οι τιμές τους, αλλά το γεγονός ότι η αλυσίδα υποστηρίζει τον γάμο μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

Η καμπάνια «παρατήστε τα Στάρμπακς» έχει ως τώρα 22.517 υπογραφές, πράγμα που σημαίνει περισσότερο καφέ για μας τους υπόλοιπους. Δεν ξέρουμε βέβαια αν παίρνουν τον καφέ τους κρυφά από τους φίλους τους ή αν, Θεός φυλάξοι, έμαθαν να κάνουν μόνοι τους καφέ, αλλά αν νομίζετε ότι τα Στάρμπακς αυτή τη φορά έχουν κερδίσει με την αξία τους ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μπορείτε να το κάνετε στη νέα καμπάνια με τίτλο «Thanks Starbucks», η οποία αυτή τη στιγμή έχει λάβει 285.839 μηνύματα από όλο τον κόσμο κι έχει δημιουργηθεί από την ομάδα ακτιβιστών SumOfUs, η οποία αναφέρει ότι «είναι πολύ σημαντικό όταν μια τεράστια πολυεθνική εταιρία χωρίς σχέσεις με την γκέι κοινότητα  συνειδητοποιεί ότι θα κερδίσει από καθαρά επιχειρηματική άποψη αν υποστηρίξει προοδευτικές ιδέες.»

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ