Κοκτέιλ στο σπίτι: Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας έρχονται στην πόρτα σας

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η προσαρμοστικότητα είναι μεγάλη αρετή. Τόσο μεγάλη που καταλαβαίνεις την αξία της εκ των υστέρων και αναγνωρίζεις πως χωρίς αυτήν δεν θα την έβγαζες καθαρή. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που κάνει η προσαρμοστικότητα. Δημιουργεί συνήθειες. Συνήθεις νέες, ευχάριστες που μένουν στην καθημερινότητά σου για να την κάνουν καλύτερη.

Μια από αυτές είναι η απόλαυση του αγαπημένου σου κοκτέιλ στο σπίτι, που έγινε ανάγκη λόγω των συνθηκών του λοκντάουν και έμεινε σαν επιλογή στους περισσότερους από εμάς. Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας προσφέρουν μέσα από το efood τις δροσιστικές μίξεις τους κι εσύ τις απολαμβάνεις στον χώρο σου delivered by efood τόσο εύκολα και γρήγορα όσο αν περίμενες στη μπάρα του αγαπημένου σου μαγαζιού. Γιατί πλέον τα στέκια της πόλης έρχονται σπίτι σου και μετατρέπουν το μπαλκόνι σου σε must προορισμό. Στην πλατφόρμα του efood θα βρεις όλα εκείνα τα signature ή κλασικά κοκτέιλ που λατρεύεις να πίνεις και ακόμα περισσότερο λατρεύεις να παραλαμβάνεις στην πόρτα σου.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας έρχονται στην πόρτα σας Facebook Twitter

Alan’s Cocktails

Το cocktail project που δημιούργησε η ομάδα των TGI Fridays, έρχεται όπου κι αν είσαι για να σου προσφέρει art-is-Alan γεύσεις με νεοϋορκέζικο αέρα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Εδώ θα βρεις από τα κλασικά κι αγαπημένα Mojito, Daiquiri ή Margarita μέχρι τα signature Hell’s Kitchen, Englishman in New York, Please don’t tell ή το best-seller, A Walk in Central Park. Από τα ονόματα και μόνο, νιώθεις πως κάνεις τη βόλτα σου σε κάποιο μπαράκι του Μανχάταν κι ας φοράς τη φόρμα του σπιτιού σου. Ο Alan είναι ο virtual bartender σου και είναι εδώ για εσένα όποτε τον χρειαστείς με ένα κλικ. Γνώρισε τον και ετοιμάσου για «sip chat» μέχρι τελικής πτώσης.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter

TYCO

Αν κάποιοι μπορούν να σου δώσουν το cocktail στο χέρι, αυτοί είναι η ομάδα του TYCO που σημαίνει Take Your Cocktail Out. Τι πιο φρέσκο και σύγχρονο από αυτό το project που δημιουργήθηκε για να μπορείς να απολαμβάνεις το ποτό σου όπου θέλεις εσύ; Το Magenta Love, Blackberry Bliss, Up for Fun, Coconut craze κι άλλες πολλές δροσιστικές μίξεις έρχονται σ’ εσένα delivered by efood για να σoy φτιάξουν τη διάθεση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter

Holy Spirit

Το στέκι της Γλυφάδας ετοιμάζει καθημερινά τις συνταγές του και στις προσφέρει σε συσκευασία delivery αλλά με όλη τη γεύση και τη φρεσκάδα που κάνουν τα κοκτέιλ του αξέχαστα. Στην πλατφόρμα του efood θα  βρεις τα αγαπημένα σου ποτά όπως το γλυκόξινο Jack Sparrow και Malakamazing, το γλυκό Fantastic Boyfriend αλλά και κλασικές μίξεις όπως το Mai Tai και Daiquiri Strawberry. Ό,τι κι αν διαλέξεις η απόλαυση είναι σίγουρη.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας έρχονται στην πόρτα σας Facebook Twitter

The Clumsies

Μπορεί το όνομά τους να σημαίνει «αδέξιοι», αλλά στην πραγματικότητα τα κοκτέιλ τους είναι μια απόδειξη αριστοτεχνίας, επιδεξιότητας και εξαιρετικής γεύσης. Το στέκι του κέντρου που σε έχει κερδίσει με τις μίξεις του φέρνει στον χώρο σου delivered by efood λατρεμένες επιλογές όπως το Forbidden Fruit, το Nostaligia ή το Clumsy Negroni. Στα must try το Athenian Spritz που κάνει τα ανοιξιάτικα απογεύματα πιο όμορφα είτε είσαι σπίτι ή στη δουλειά.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter

Barro Negro

Το cocktail bar της Πλατείας Κλαυθμώνος υπόσχεται γεύσεις που θα κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει με τροπικό μπαρ. Οι μοναδικές συνταγές του Barro Negro έρχονται όπου κι αν είσαι φέρνοντας μαζί τους συνδυασμούς από αποστάγματα και φρέσκα φρούτα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το γνωστό Tommy’s Margarita, το Fizzy Colada αλλά και το special Paloma.

Το κοκτέιλ στο σπίτι (ή στη δουλειά μετά από μια δύσκολη μέρα) έγινε μια αγαπημένη συνήθεια με φανατικούς οπαδούς. Τα καλύτερα στέκια της Αθήνας προσφέρουν τις μοναδικές γεύσεις τους και εσύ τις απολαμβάνεις όπου κι αν είσαι delivered by efood. 

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δώδεκα Πιάτα: Νέα αθηναϊκή κουζίνα με υπογραφή

Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλα

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ