Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter
1

Ήρθε η ώρα οι γνώστες και οι λάτρεις του παγωμένου ροφήματος να γιορτάσουν την κυκλοφορία του πιο απίστευτου milkshake - τουλάχιστον οπτικά -  που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος. Οι παρακάτω εκπληκτικές δημιουργίες από παγωτό μόλις κυκλοφόρησαν στο instagram και είναι όλες παραγωγής BlackTap - εστιατόριο στην Νέα Υόρκη.

 

Μια πρώτη γεύση

always love starting a new year with a healthy and well-balanced diet ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristin Harris (@kristinshayharris) στις

Το μενού κατά καιρούς αλλάζει. Αυτή την εποχή είναι διαθέσιμα τα Sweet N' Salty, Cookie και Cotton Candy flavors. Το instagram όμως φρόντισε να κρατήσει αρχείο από τα προηγούμενα αριστουργήματα.

Mission Accomplished ?????? @asiamoses @juliebean4 @caitlinmortyn #ohmygod #milkshakemadness #BlackTapNYC

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Claire (@clairefrajnd) στις

Όπως αυτό το αφράτο θαύμα με έμπνευση από μονόκερο. 

Still dreaming of @blacktapnyc yesterday! Look at this Cotton Candy Milkshake. Seriously a milkshake of my dreams, lol! #blacktapnyc #blacktapthat #nyc #BFFsinNYC? #dessert #icecream #eeeeeats #instadessert #yummy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Flake, Food Blogger (@pickypalate) στις

Ή αυτό το γιγάντιο ποτήρι με ό,τι μπορείς να φανταστείς μέσα.  

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter

Τι λες για αυτό με ένα ολόκληρο κομμάτι τούρτας από πάνω;

Αυτό για τους λάτρεις του συνδυασμού γλυκό-αλμυρό;

#blacktapnyc nothing more needs to be said.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rachel Zimbelman (@whyworkshop) στις

Και η μαγεία συνεχίζεται.

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter

Είναι πολύ πιθανό μετά από τρεις γουλιές να λιποθυμήσεις από την υπερκατανάλωση ζάχαρης θα αξίζει όμως κάθε ml! Αλλά επειδή είναι ακόμη πιο πιθανό είναι να μην πας στην Νέα Υόρκη για να το δοκιμάσεις άκου το "Milkshake" της Kelis και ονειρέψου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έθιμο του Κλήδονα και το αμίλητο νερό

Γεύσεις της δικής μας παράδοσης / Το έθιμο του Κλήδονα και το «αμίλητο νερό» στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς podcasts «Γεύσεις της δικής μας παράδοσης», εμπνευσμένης από τα προϊόντα «Nώμα» της Lidl Ελλάς, η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη συζητά με τον μουσικό Κωνσταντίνο Μπουντούνη για το έθιμο του Κλήδονα και το «αμίλητο νερό» που αναβιώνει στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, αλλά και με τη σεφ και καθηγήτρια Γαστρονομίας Γιάννα Μπαλαφούτη για την παραδοσιακή κουζίνα των περιοχών αυτών.
THE LIFO TEAM
Δέκα διευθύνσεις για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Γεύση / Δέκα μέρη για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Η 25η Μαρτίου είναι μία από τις τρεις μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που επιτρέπεται το ψάρι, το λάδι και το κρασί. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η πίστη σας, ξέρω μόνο πόσο ευλαβικά αγαπάμε όλοι τον μπακαλιάρο σκορδαλιά και πόσο καλά ξέρουμε να τιμούμε τις γαστρονομικές παραδόσεις.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Ris Project: Tο νέο καφέ του Παγκρατίου είναι “human friendly”

Γεύση / Tο πρώτο καφέ για σκύλους άνοιξε στο Παγκράτι

Από εκεί που κάποιοι Αθηναίοι έψαχναν τα φιλικά προς τα ζώα μέρη για να πιουν τον καφέ τους ή να εργαστούν εκτός σπιτιού, πλέον υπάρχει ένα μαγαζί που ετοιμάζει γλυκά χωρίς ζάχαρη και υγιεινά treats για σκύλους, ενώ φροντίζει να έχει κάτι και για εμάς.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
To έθιμο της Καμήλας

Γεύσεις της δικής μας παράδοσης / To έθιμο της Καμήλας στη Θεσσαλία

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς podcasts «Γεύσεις της δικής μας παράδοσης», εμπνευσμένης από τα προϊόντα «Nώμα» της Lidl Eλλάς, ο σεφ Ανδρέας Λαγός συζητά με τον μουσικό Θωμά Κωνσταντίνου για το έθιμο της Καμήλας που συναντάμε στη Θεσσαλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και με τον σεφ Δημήτρη Αϊβαλιώτη για την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Wine is Fine: Για κρασί στον δρόμο των πομολάδικων

Γεύση / Wine is Fine: Για κρασί στον δρόμο των πομολάδικων

Δύο Παριζιάνοι, ένας Έλληνας σεφ με νομαδικές τάσεις, φυσικά κρασιά, φαγητό με επιρροές από διαφορετικές εθνικές κουζίνες, μουσική που ξεκινάει από την ιαπωνική funk και φτάνει στην Aaliyah. Αυτή είναι μια σύγχρονη cave à manger που περιμένει με ανυπομονησία η hip Αθήνα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ «Κανείς μας δεν το περίμενε»: Ο Α. Τραστέλης θα διεκδικήσει ξανά το αστέρι Michelin που έχασε η Σπονδή

Γεύση / «Κανείς μας δεν το περίμενε»: Ο Α. Τραστέλης θα διεκδικήσει ξανά το αστέρι Michelin που έχασε η Σπονδή

Ο restaurateur που κατείχε επί δεκαπέντε χρόνια την υψηλότερη διάκριση που έχει δει ποτέ η εγχώρια γαστρονομική σκηνή μιλά μετά την τελευταία αξιολόγηση του αναγνωρισμένου οδηγού που δεν είχε τα καλύτερα νέα για ένα εκ των σημαντικότερων εστιατορίων της Ελλάδας.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Dear Manouka: To νέο wine bar-restaurant του Παγκρατίου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα

Γεύση / Dear Manouka: To νέο wine bar-restaurant του Παγκρατίου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα

Η όψη ενός νεοκλασικού σπιτιού του 1890 στον πεζόδρομο της Ηρώνδα δεν μαρτυρά με τίποτα όσα θα συναντήσετε στο εσωτερικό: fusion επιλογές, προτάσεις από τον διεθνή αμπελώνα και κλασικά κοκτέιλ με απρόβλεπτες ανατροπές.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ