Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter
1

Ήρθε η ώρα οι γνώστες και οι λάτρεις του παγωμένου ροφήματος να γιορτάσουν την κυκλοφορία του πιο απίστευτου milkshake - τουλάχιστον οπτικά -  που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος. Οι παρακάτω εκπληκτικές δημιουργίες από παγωτό μόλις κυκλοφόρησαν στο instagram και είναι όλες παραγωγής BlackTap - εστιατόριο στην Νέα Υόρκη.

 

Μια πρώτη γεύση

always love starting a new year with a healthy and well-balanced diet ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristin Harris (@kristinshayharris) στις

Το μενού κατά καιρούς αλλάζει. Αυτή την εποχή είναι διαθέσιμα τα Sweet N' Salty, Cookie και Cotton Candy flavors. Το instagram όμως φρόντισε να κρατήσει αρχείο από τα προηγούμενα αριστουργήματα.

Mission Accomplished ?????? @asiamoses @juliebean4 @caitlinmortyn #ohmygod #milkshakemadness #BlackTapNYC

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Claire (@clairefrajnd) στις

Όπως αυτό το αφράτο θαύμα με έμπνευση από μονόκερο. 

Still dreaming of @blacktapnyc yesterday! Look at this Cotton Candy Milkshake. Seriously a milkshake of my dreams, lol! #blacktapnyc #blacktapthat #nyc #BFFsinNYC? #dessert #icecream #eeeeeats #instadessert #yummy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Flake, Food Blogger (@pickypalate) στις

Ή αυτό το γιγάντιο ποτήρι με ό,τι μπορείς να φανταστείς μέσα.  

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter

Τι λες για αυτό με ένα ολόκληρο κομμάτι τούρτας από πάνω;

Αυτό για τους λάτρεις του συνδυασμού γλυκό-αλμυρό;

#blacktapnyc nothing more needs to be said.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rachel Zimbelman (@whyworkshop) στις

Και η μαγεία συνεχίζεται.

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter
Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter

Είναι πολύ πιθανό μετά από τρεις γουλιές να λιποθυμήσεις από την υπερκατανάλωση ζάχαρης θα αξίζει όμως κάθε ml! Αλλά επειδή είναι ακόμη πιο πιθανό είναι να μην πας στην Νέα Υόρκη για να το δοκιμάσεις άκου το "Milkshake" της Kelis και ονειρέψου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Το κρασί με απλά λόγια / Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης ταξιδεύουν στους αμπελώνες της Κεφαλονιάς, με οδηγό τον οινοποιό Ευρυβιάδη Σκλάβο. Μαθαίνουμε για τις γνωστές, αλλά και τις πιο σπάνιες ποικιλίες του νησιού, καθώς και για τον ρόλο που παίζει το βουνό Αίνος στην αμπελουργία του.
THE LIFO TEAM
Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Το κρασί με απλά λόγια / Γιαννούδι, Μαραθεύτικο, Μαύρο: Οι ερυθρές δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Σε τι ξεχωρίζουν οι γηγενείς κόκκινες ποικιλίες της Κύπρου; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον οινολόγο και οινοποιό Σοφοκλή Βλασίδη και συζητούν μαζί του για τα αυτόριζα αμπέλια του νησιού.
THE LIFO TEAM
Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Γεύση / Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Το εστιατόριο Ronin φέρνει στο Κολωνάκι τη δύναμη της απλότητας της ιαπωνικής κουλτούρας και την αποθέωση της γευστικής λεπτομέρειας σε έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ παράδοσης και μοντέρνας δημιουργίας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια