ADVERTORIAL
 
Μπορεί το καλοκαίρι να το έχουμε συνδυάσει με τις παραλίες και τα νησιά, ωστόσο και η πόλη έχει τη δική της γοητεία. Το urban στοιχείο σαφώς και φέρνει στο μυαλό μας το γκρι του τσιμέντου και τους ατέρμονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ωστόσο, πολλές φορές, εκεί που δεν το περιμένεις μπορείς να ανακαλύψεις ανάμεσά του ιδανικές γωνιές που σε ταξιδεύουν αμέσως κάπου αλλού. Γωνιές που σε φέρνουν ξανά σε επαφή με τη φύση. 
 
Και όταν λέμε φύση, δεν μιλάμε απαραίτητα για δάση, βουνά και μακρινές διαδρομές. Πολλές φορές το «μέρος» αυτό μπορεί να βρίσκεται πολύ πιο κοντά, όπως για παράδειγμα ένα καταπράσινο πάρκο στη γειτονιά μας. Και, ευτυχώς, η Αθήνα διαθέτει πολλά.
 
Από τη στιγμή που θα βρεθεί το μέρος αυτό, το σωστό φόντο με τη θέα ενός υπέροχου ηλιοβασιλέματος, η κατάλληλη παρέα και η μπίρα Corona, όλα τα συστατικά είναι εκεί για να δημιουργήσουν ένα «this is living» πάρτι.
Στήσαμε το δικό μας sunset πάρτι στο πάρκο
Φώτo: Πάρις Ταβιτιάν/ LiFO

Φώτo: Πάρις Ταβιτιάν/ LiFO

Περιμένοντας την καλοκαιρινή μας άδεια να ξεκινήσει και έχοντας σχολάσει από το γραφείο, μερικοί φίλοι και συνεργάτες της LiFO, η Χριστίνα, η Ελένη, ο Γιάννης και εγώ μαζευτήκαμε σε ένα πάρκο κοντά στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να πάμε σε κάποιο μέρος να ξεσκάσουμε μετά από τη δουλειά. Εκεί ήρθε να μας βρει και ο Βασίλης με το ποδήλατο, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη την άδειά του και είναι εμφανώς πιο χαλαρός αυτές τις μέρες.
 
Αυτό που δεν ξέραμε όμως ήταν ότι στο σημείο συνάντησης θα στήναμε ένα δικό μας απογευματινό «event» κάτω από το ηλιοβασίλεμα, που κανείς από εμάς δεν θα ξεχάσει για πολύ καιρό.
 
Δεν μας έλειπε κάτι άλλωστε. Με ένα ηχείο να παίζει μουσική κάτω από τον ήλιο, την καλή μας διάθεση και την μπίρα Corona να μεταδίδει summer vibes, νιώσαμε πως δεν χρειαζόταν να αναζητήσουμε κάποιο άλλο μέρος, αλλά να στρώσουμε πετσέτες και να ζήσουμε τη στιγμή στο maximum.
Στήσαμε το δικό μας sunset πάρτι στο πάρκο
Φώτo: Πάρις Ταβιτιάν/ LiFO

Φώτo: Πάρις Ταβιτιάν/ LiFO

Μπορεί να ήμασταν σε δημόσιο μέρος και μπροστά σε κόσμο που αναρωτιόταν τι κάνουμε, ωστόσο δεν μας ένοιαζε ιδιαίτερα. Η Χριστίνα ξεκίνησε να μας φτιάχνει τη διάθεση με τις άκρως dance μουσικές επιλογές της, ενώ λίγο αργότερα ο Γιάννης μας πέρασε σε μία πιο... χαλαρή κατάσταση μέσα από τις chill μουσικές της δικής του playlist. Σιγά σιγά αφήσαμε πίσω μας το mood του γραφείου και τις υποχρεώσεις της δουλειάς, ενώ ο Βασίλης, ως ψυχή της παρέας, άρχισε γρήγορα τις γνωστές πλάκες του κάνοντας μας να γελάμε ασταμάτητα.
 
Tο turning point όμως, η στιγμή που αναφωνήσαμε έστω και από μέσα μας «this is living» ήταν μόλις ανοίξαμε το ψυγειάκι με τις παγωμένες μπίρες Corona. Ο ήχος από τα τσουγκρίσματα ηχούσε σαν παιχνιδιάρικο beat, ενώ οι γουλιές που μας δρόσιζαν κάτω από το ηλιοβασίλεμα έκαναν ακόμα πιο έντονη την αίσθηση του πάρτι.
 
Ακόμα και σε αυτό το urban-καλοκαιρινό σκηνικό, ο συνδυασμός με τον υπέροχο καιρό και τη διάθεση της παρέας δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι όπως του αρμόζει. Με γέλια, πειράγματα και πλάκες, βιώνοντας πάνω από όλα ένα υπέροχο συναίσθημα που μόνο καταβάθος ξέραμε ότι μόνο εμείς μπορούμε να νιώσουμε εκείνη τη στιγμή.
Στήσαμε το δικό μας sunset πάρτι στο πάρκο
Φώτo: Πάρις Ταβιτιάν/ LiFO

Φώτo: Πάρις Ταβιτιάν/ LiFO

Όσο και αν λαχταράμε τις εξορμήσεις σε ειδυλλιακά μέρη, τις περιπέτειες που μας αναζωογονούν και τα ταξίδια που μας ανανεώνουν, αρκετές φορές αρκούν λίγα, μικρά αλλά σημαντικά πράγματα για να κάνουν μια στιγμή αξέχαστη. Ένα ειδυλλιακό τοπίο με πράσινο χρώμα και φόντο το ηλιοβασίλεμα, η ζωντανή διάθεση που πηγάζει από την καλή παρέα και οι δροσιστικές γουλιές από την αγαπημένη μας μπίρα Corona, δημιουργούν εικόνες ανεκτίμητες που ίσως και να σε κάνουν να αναφωνήσεις: «this is living».
 
Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ!
Enjoy Responsibly