Η Miley Cyrus φαίνεται πως μονοπωλεί τελευταία τις μουσικές ειδήσεις. Αφού την είπε στην Nicki Minaj πριν την τελετή των VMAs και η Nicki Minaj της απάντησε κατάλληλα όταν παρέλαβε το βραβείο, βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει ότι κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ που έφτιαξε σε συνεργασία με τον Wayne Coyne των Flaming Lips. Μάλιστα το ανέβασε όλο για προακρόαση στο soundcloud. To έγραψε μετά από ένα όραμα που είχε με τον σκύλο της που έφυγε από την ζωή. 

 

Μπορείς να ακούσεις το Miley Cyrus and her Dead Petz εδώ για όσο αντέξεις (εντάξει, δεν είναι κακό και έχει καθαρά την σφραγίδα των Flaming Lips):

 

 

Νωρίτερα όμως σε μια συνέντευξη της στο βρετανικό Elle για το τεύχος του Οκτωβρίου μίλησε έξω από τα δόντια για το πως αυτοχαρακτηρίζει τον εαυτό της σε σχέση με την σεξουαλικότητα της. Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ ανοικτή σχετικά με αυτό. Είμαι πανσέξουαλ. Δεν είμαι όμως σε σχέση αυτή τη στιγμή».

 

Πριν από αυτό είχε δηλώσει queer αλλά τελικά βάζει τα πράγματα στην θέση τους και ξεκαθαρίζει τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, πανσέξουαλ χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους τα άτομα που βλέπουν πέρα από το δυαδικά φύλα (άντρας/γυναίκας) – σε αντίθεση με τους αμφιφυλόφιλους – και δεν περιορίζουν τις σεξουαλικές επιλογές τους σε σχέση με το βιολογικό φύλο ή την ταυτότητα.

 

Μόνο 1%-2% του πληθυσμού ταυτίζεται με τον όρο πανσέξουαλ. Ο αριθμός όμως αυτός ανεβαίνει μιας και η συμπεριφορά αναφορικά με την σεξουαλικότητα έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια.

 

«Είμαι 22 και βγαίνω ραντεβού αλλά αλλάζω το στυλ μου κάθε δυο εβδομάδες, όπως και επίσης τα άτομα που βγαίνω», πρόσθεσε η Miley.