H Miley Cyrus δηλώνει πανσέξουαλ

 H Miley Cyrus δηλώνει πανσέξουαλ Facebook Twitter
6

Η Miley Cyrus φαίνεται πως μονοπωλεί τελευταία τις μουσικές ειδήσεις. Αφού την είπε στην Nicki Minaj πριν την τελετή των VMAs και η Nicki Minaj της απάντησε κατάλληλα όταν παρέλαβε το βραβείο, βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει ότι κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ που έφτιαξε σε συνεργασία με τον Wayne Coyne των Flaming Lips. Μάλιστα το ανέβασε όλο για προακρόαση στο soundcloud. To έγραψε μετά από ένα όραμα που είχε με τον σκύλο της που έφυγε από την ζωή. 

Μπορείς να ακούσεις το Miley Cyrus and her Dead Petz εδώ για όσο αντέξεις (εντάξει, δεν είναι κακό και έχει καθαρά την σφραγίδα των Flaming Lips):

Νωρίτερα όμως σε μια συνέντευξη της στο βρετανικό Elle για το τεύχος του Οκτωβρίου μίλησε έξω από τα δόντια για το πως αυτοχαρακτηρίζει τον εαυτό της σε σχέση με την σεξουαλικότητα της. Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ ανοικτή σχετικά με αυτό. Είμαι πανσέξουαλ. Δεν είμαι όμως σε σχέση αυτή τη στιγμή».

Πριν από αυτό είχε δηλώσει queer αλλά τελικά βάζει τα πράγματα στην θέση τους και ξεκαθαρίζει τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, πανσέξουαλ χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους τα άτομα που βλέπουν πέρα από το δυαδικά φύλα (άντρας/γυναίκας) – σε αντίθεση με τους αμφιφυλόφιλους – και δεν περιορίζουν τις σεξουαλικές επιλογές τους σε σχέση με το βιολογικό φύλο ή την ταυτότητα.

Μόνο 1%-2% του πληθυσμού ταυτίζεται με τον όρο πανσέξουαλ. Ο αριθμός όμως αυτός ανεβαίνει μιας και η συμπεριφορά αναφορικά με την σεξουαλικότητα έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι 22 και βγαίνω ραντεβού αλλά αλλάζω το στυλ μου κάθε δυο εβδομάδες, όπως και επίσης τα άτομα που βγαίνω», πρόσθεσε η Miley.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ε ναι, αφού είναι της μόδας να το παίζουν όλοι πανσέξουαλ, bisexual, κτλ. Θα φωτογραφηθεί εκεί να φιλιέται με καμμιά γυναίκα μπας και κάνει αίσθηση, ίσως πει ότι και καλά τα έχει με κάποια και θα καταλήξει να παντρευτεί άντρα σε λίγα χρόνια. Συνεχίζω να το θεωρώ προσβλητικό όλο αυτό όταν γίνεται για δημοσιότητα.
Δεν μπορω να καταλαβω πως λες με τετοια σιγουρα οτι το κανει μονο για την μοδα και την δημοσιοτητα και αποκλειεις καθετα το γεγονος να ειναι οντως pansexual. Eιναι αδιανοητο πως ξαφνικα δημιουργουμε μεσα στην lgbtq κοινοτητα ενα νεο στιγμα, να φοβουνται δηλαδη οι bi & pansexuals να το δηλωσουν για να μην πει κανεις οτι ειναι μοδα. Μπραβο της που ειναι δημοσιο προσωπο και το λεει ανοιχτα.
Διότι μόνο με άντρες έβγαινε τόσα χρόνια και ξαφνικά τώρα που έγινε μόδα να δηλώνεις κάτι τέτοιο βγήκαν όλα τα σούργελα δήθεν σταρ (του κώλου) να δηλώσουν το ίδιο. Λυπάμαι που δε μου φαίνεται τόσο τυχαίο πια. Το ίδιο έγινε και με τη Lady Gaga και τώρα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα με τον άντρα της βέβαια και όποια σχέση έκανε ήταν με άντρα. Η LGBT κοινότητα είναι αυτή που σε κρατάει στην επιφάνεια και το ξέρουν πολύ καλά οι διάσημοι αυτό και το εκμεταλλεύονται αναλόγως.
Δηλαδη ως αποδειξη του οτι καποιος δεν ειναι bisexual θεωρεις οτι απλα εχει τυχει και βγαινει μονο με το αντιθετο φυλο? Ασε που η Miley τα ειχε με γυναικα τον προηγουμενο μηνα. Δεν ξερω αν εισαι μελος της lgbtq κοινοτητας (πολυ αμφιβαλλω) αλλα ειναι κριμα να δημιουργειται απο το πουθενα ακομα ενα στιγμα αντι να πουμε μπραβο που βγηκε καποιος και μιλησε τοσο ανοιχτα για τους pansexuals που ειναι μια ομαδα για την οποια ελαχιστοι γνωριζουν. Καλο ολο αυτο, να λεμε οτι ολα οι διασημοι τα κανουν για την δημοσιοτητα και ως διαφημιστικα τρικς, αλλα να σκεφτομαστε και λιγο αν αυτη η κινηση εχει τελικα θετικη ή αρνητικη επιδραση.
Χαχα ναι ακριβώς αυτό. Τα "είχε" με γυναίκα τον προηγούμενο μήνα. Εντάξει, δηλαδή είναι απόδειξη για εσένα αυτό; Τι έγινε; Φιλήθηκαν για 2-3 φωτογραφίες παπαράτσι και *μπουμ* έγινε πανσέξουαλ. Δεν έχει θετική αντίδραση αυτό, όχι. Άλλο να στηρίζεις τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας κι άλλο να προσποιείσαι τον πανσέξουαλ, γκει, bi για να είσαι εσύ στο προσκήνιο. Δηλαδή αν κάποιος πολεμάει τον ρατσισμό εναντίον τον μαύρων θα βαφτεί μαύρος και θα προσποιείται ότι είναι από την Αφρική; Αυτό όμως θα το έβρισκες ηλίθιο. Ε τόσο ηλίθιο είναι κι αυτό που κάνουν οι διάσημοι όπως η Miley.