Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας

Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας Facebook Twitter
Εικονογράφηση: Ατελιέ/ LIFO
0

ΑΚΤΟ

Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας Facebook Twitter


Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς ομίλους στον τομέα του Art & Design, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor of Arts (Honours) Degree και Master of Arts, με την επικύρωση του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex. Τα προγράμματά του καλύπτουν ευρύ φάσμα ειδικοτήτων: Graphic Design, Interior Architecture, Product Design, Photography, Fashion Design, Fine Art & New Media, Animation & Interactive Media, Sketch-Comics-Cartoon. Από το 2013 καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες στον τομέα Art & Design, προσφέροντας και διετή προγράμματα ΙΕΚ για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης αλλά και στα δίδακτρα. Ως το μοναδικό ελληνικό ιδιωτικό κολέγιο που ανήκει στην «Cumulus Association» (Παγκόσμια Ένωση Πανεπιστημίων και Κολεγίων Art, Design & Media), η οποία απαρτίζεται σήμερα από 189 μέλη, προωθεί τη γνώση, την εκπαίδευση και την έρευνα σε όλο τον κόσμο. Για τη συνολική του δράση ο ΑΚΤΟ συμπεριλήφθηκε στα 100 καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα Αρχιτεκτονικής & Design της Ευρώπης, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το «Domus Magazine» στην ειδική έκδοση με τίτλο «Europe's Top 100 School of Architecture & Design». Τέλος, διοργανώνει και τα Creativity Pass, ξεναγήσεις στα campus και τις ειδικότητες του ΑΚΤΟ.

Αθήνα: Ευελπίδων 11, Πεδίον του Άρεως, 210 5230130, Campus Κρανού 3, πλατεία Κουμουνδούρου, Θησείο, 210 3238111 / Θεσσαλονίκη: 26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέα Γεωργίου, 2310 221231, www.akto.gr, [email protected]

ΑLBA GRADUATE BUSINESS SCHOOL

Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας Facebook Twitter


Αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για μεταπτυχιακές σπουδές για περισσότερες από δύο δεκαετίες, μετά την ίδρυσή του το 1992 με πρωτοβουλία του ΣΕΒ και της ΕΕΔΕ. Στον κύκλο σπουδών του περιλαμβάνονται 15 κατευθύνσεις πιστοποιημένων από εξειδικευμένους διεθνείς οργανισμούς προγραμμάτων MBA, MSc, PhD και Certificates, όπως: MBA in Shipping, MBA in Banking (υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών), MSc in Marketing, MSc in International Shipping & Finance, MSc in Risk Management, MSc in Business for Lawyers, Double Masters for Lawyers, MSc in Finance, PhD in Finance, Certificate in Financial Management κ.ά. Τα τελευταία τρία χρόνια διατηρεί συνεργασία με την εταιρεία Nestlé Ελλάς και προσφέρει ευκαιρίες με στόχο oι φοιτητές του να αποκτήσουν εμπειρική γνώση πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους μέσα από το Πρόγραμμα Μαθητείας (internship). Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί είκοσι internships σε νευραλγικά τμήματα της εταιρείας, όπως το Μάρκετινγκ, η Οικονομική Διεύθυνση, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, το Supply Chain κ.ά. Μέσω του αρτίως δικτυωμένου στην αγορά εργασίας ALBA Career & Alumni Office οι απόφοιτοί του έχουν εγγύηση για εύρεση εργασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το 4ήμερο 15-18 Σεπτεμβρίου διοργανώνει το 23ο Career Forum.

Ξενίας 6-8, Αθήνα, 210 8964531-8, [email protected], www.alba.edu.gr

AMC - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

(συνεργαζόμενα πανεπιστήμια: Queen Margaret University College, University of East London, Edexcel Approved Center)

Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας Facebook Twitter


Από το 1982 υπηρετεί με συνέπεια και όραμα την τριτοβάθμια εκπαίδευση, όντας μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΜΗ και αναγνωρισμένο από το υπουργείο Παιδείας και το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης. Σε συνεργασία με διακεκριμένα δημόσια πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, παρέχει στα υπερσύγχρονα και εξοπλισμένα campus του μια σειρά από πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν σύγχρονα επιστημονικά πεδία που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας, παρέχοντας άριστες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Ο κύκλος σπουδών των προπτυχιακών προγραμμάτων (bachelors) καλύπτει έξι θεματικούς τομείς: Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οικονομικών, Πληροφορική, Υγεία, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Πολυτεχνικές Επιστήμες, Πολιτισμός & Επικοινωνία. Φέτος, δύο ακόμα σημαντικές κινήσεις έγιναν στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Κολλεγίου: το bachelor στην Αρχιτεκτονική, το πρώτο και μοναδικό που προσφέρεται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένο από το RIBA (Royal Institute of British Architects), καθώς επίσης και η συνεργασία με το University of Portsmouth, με την έναρξη δύο νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Αρχιτεκτονική και τους Πολιτικούς Μηχανικούς, τα μοναδικά στο είδος τους που προσφέρονται στην Ελλάδα σε συνεργασία με Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Έτσι, από τον Σεπτέμβριο του 2015 το Κολλέγιο προσφέρει πέντε πλέον αναγνωρισμένα bachelors και masters Πολυτεχνικών Επιστημών: ΒΑ (Hons) Architecture (RIBA part 1) - Αρχιτεκτονική, BEng (Hons) Civil Engineering and Construction - Πολιτικοί Μηχανικοί, BEng (Hons) Electrical and Electronic Systems - Ηλεκτρολόγοι/Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, MArch Architecture and Urbanism (μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική), MSc Civil Engineering (μεταπτυχιακό Πολιτικών Μηχανικών).

Αθήνα: Σωρού 74, Μαρούσι, 210 6199891, Πατησίων 125, Αθήνα (κέντρο), 210 6199891
/ Πειραιάς: Φίλωνος & Σωτήρος 1Α, 210 4121200 / Θεσσαλονίκη: Ελ. Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή, 2310 241010, [email protected], www.metropolitan.edu.gr


ΑΤΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ


Επί 35 έτη εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπαίδευσης, παρέχει στους σπουδαστές του αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς τίτλους και συνεργάζεται με τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης, όπως το Plymouth University, το De Montfort University Leicester, το University of St. Mark & St. John Plymouth και το European University Polytechnical. Προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στους τομείς της Υγείας, των Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Διοίκησης & Προπονητικής, αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς Business Administration, General & Educational Psycology. Oι απόφοιτοι του Attico College είναι πτυχιούχοι αναγνωρισμένων πανεπιστημίων και παράλληλα επαγγελματίες έτοιμοι να στελεχώσουν μεγάλες επιχειρήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) & Στουρνάρη 26, 210 8836002, 210 8836005, [email protected], http://atticocollege.gr/

DEREE - THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE

Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας Facebook Twitter


Από την ίδρυσή του, το 1875, το DEREE - Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος παραμένει πιστό στην υποστήριξη των νέων ώστε να έχουν πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ανεξάρτητα από τους πόρους τους. Αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), οι τίτλοι σπουδών του πιστοποιούνται στην Ευρώπη μέσω συμφωνίας με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσφέρει Bachelor of Science και Bachelor of Arts σε 25 ειδικότητες και τίτλους Master σε 4 ειδικότητες, 2 για την Ψυχολογία και 2 για την Επικοινωνία. Επιπλέον, παραδίδει και πιστοποιητικά επαγγελματικών σπουδών σε 5 κατηγορίες. Για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2015-16, με το πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης του Κολεγίου θα προσφέρει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ σε σπουδαστές μέσω ακαδημαϊκών υποτροφιών, υποτροφιών οικονομικής στήριξης και μέσω ενός εκτεταμένου προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης.

Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, 210 6009800, [email protected], www.acg.edu

CITY UNITY COLLEGE
(συνεργαζόμενα πανεπιστήμια: Cardiff Metropolitan University, Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, City University of Seattle, Liverpool John Moores University)

Με έτος ίδρυσης το 1999, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που έχει δημιουργήσει συνεργαζόμενο με διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, παρέχοντας αναγνωρισμένους τίτλους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών στα παρακάτω προγράμματα σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψυχολογία, Τουριστικά-Ξενοδοχειακά, Μετάφραση-Διερμηνεία, Διεθνείς Σχέσεις, Πληροφορική, Οικονομικά-Λογιστική, Αθλητικές Επιστήμες-Προπονητική. Όσοι το επιλέγουν εισέρχονται σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, αφού το City Unity College συμμετέχει σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με πανεπιστήμια των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Ευρώπης και της Ασίας. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον τρόπο φοίτησης (full time, part time ή distance learning), ανάλογα με τις ανάγκες τους. Το Career Center που διαθέτει φροντίζει να διοχετεύει τους αποφοίτους του στην αγορά εργασίας, χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση. Στόχος του κολεγίου είναι η σταθερή υποστήριξη που παρέχει σε φοιτητές και αποφοίτους του, ώστε να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, μία από τις θεμελιώδεις αξίες του κολεγίου εμπεριέχεται στην πρόταση: «Student Centered Philosophy».

ΑΘΗΝΑ: Κτίριο Α: Καρύτση 1 & Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα, 210 3243222, Κτίριο Β: Θησέως 15-17, Σύνταγμα, 211 7109150, Κτίριο Γ: Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα, 210 8983022, ΡΟΔΟΣ: 10ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου, ΚΥΠΡΟΣ: Αγλατζιάς 79, Λευκωσία, www.cityu.gr

VAKALO ART & DESIGN COLLEGE

Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας Facebook Twitter


Ιδρύθηκε το 1958 και αποτελεί τον πρώτο ελληνικό εκπαιδευτικό φορέα στον χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών και του Design. Τα προγράμματα σπουδών του είναι επικυρωμένα από το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby και αφορούν τη Γραφιστική και την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου (τριετή προγράμματα), την Οπτική Επικοινωνία και τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό (μονοετή προγράμματα). Παράλληλα με τα επικυρωμένα προγράμματα, το κολέγιο λειτουργεί ανεξάρτητα μονοετή εργαστήρια Ζωγραφικής, Σκηνογραφίας-Ενδυματολογίας, Κόμικς και Φωτογραφίας, καθώς και ταχύρρυθμα, εξειδικευμένα εργαστηριακά σεμινάρια Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου που περιλαμβάνουν Σχεδιασμό Πολυχώρου, Colour & Light In Space, Low & No Budget Design, Re-design, ενώ διαθέτει και Εργαστήρι Φωτογραφίας. Στη διάρκεια της χρονιάς θα αρχίσουν και τα σεμινάρια Ψηφιακής Σχεδίασης (Digital/Web Design), Γλυπτικής Μινιατούρας και Portfolio Revision Workshop.

Λ. Κατσώνη 26, Λυκαβηττός, 210 6442514, [email protected], www.vakalo.gr

ICON COLLEGE
(συνεργασίες με τους εξής φορείς: Πανεπιστήμιο Heriot Watt στο Eδιμβούργο, HZ University of Applied Sciences, ESC Dijon-Burgundy School of Business, University of Leicester)

Με σεβασμό στην εκπαίδευση και στην αξιοπιστία, προσφέρει προγράμματα διαχρονικής αξίας και υψηλού επιπέδου Bachelor, MBA, MSc, MA, Doctorate από κορυφαία πανεπιστήμια, τα οποία επιλέγει προσεκτικά, με βάση την αξία των τίτλων που προσφέρουν και την εφαρμοσμένη χρησιμότητα των γνώσεων που αποκτούν οι σπουδαστές. Τα προπτυχιακά προγράμματά του αφορούν τον τομέα των Επιχειρήσεων, το Marketing, το Management και τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Στα μεταπτυχιακά του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Διαχείριση, το Strategic Planning, το Human Resource Management, το Real Estate Investment & Finance και άλλες δέκα επιλογές, ενώ υπάρχουν 20 τίτλοι για online εκπαίδευση, όπου, εκτός από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Marketing, εντάσσονται οι τομείς της Επικοινωνίας, των Νέων Μέσων & Τεχνολογιών, των Δημοσίων Σχέσεων, της Εγκληματολογίας κ.ά. Επιπλέον, αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει και να καταρτίσει στελέχη με το iCON International Training, καθώς και άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του με το πρόγραμμα Flexible Distance Learning. Οι απόφοιτοί του έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το βιογραφικό τους και να μάθουν να λειτουργούν σε συνεντεύξεις για δουλειά με τη συμβουλευτική υποστήριξη των εξειδικευμένων ανθρώπων του iCON College.

Νότη Μπότσαρη 17 & Δημητρακοπούλου 49Α (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ), 210 9248534, www.icon.gr 

NEW YORK COLLEGE

Όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας Facebook Twitter


Ιδρύθηκε το 1989 σε συνεργασία με το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (State University of New York, Empire State College) και προσφέρει σπουδές με αντίστοιχα πτυχία των University of Greenwich (Αγγλία), University of Bolton (Αγγλία), National American University (ΗΠΑ), Université Toulouse I-Capitole (Γαλλία) και École Superieure de Gestion-Paris Graduate School of Management (Γαλλία). Στον κύκλο των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του υπάρχουν προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Υγείας, Τουρισμού, Ναυτιλιακών, ενώ παρέχει στους ίδιους τομείς και ντοκτορά. Αξιόλογο το τμήμα σπουδών Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου του Νew York College, που δημιουργήθηκε το 2001. Εκτός από τη σκηνοθεσία κινηματογράφου, οι σπουδές του καλύπτουν γενικότερα όλο το φάσμα του οπτικο-ακουστικού τομέα (σενάριο, φωτογραφία, ήχο, μοντάζ, παραγωγή κ.λπ.). Υπάρχουν 2 εξάμηνα για κάθε έτος: Fall (από Οκτώβριο έως Φεβρουάριο) και Spring (από Φεβρουάριο έως Ιούνιο). Διευθυντής σπουδών είναι ο σκηνοθέτης και θεωρητικός του κινηματογράφου Δημήτρης Παναγιωτάτος, ενώ διδάσκουν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του κινηματογραφικού χώρου, όπως ο Παντελής Βούλγαρης, η Εύα Στεφανή, η Βίκη Χασανδρά (σενάριο), η Κατερίνα Μαραγκουδάκη (φωτογραφία), η Βούλα Γεωργακάκου (παραγωγή), ο Γιώργος Μαυροψαρίδης (μοντάζ), η Δήμητρα Χατούπη (υποκριτική), η Σοφία Κυριακού (τεχνική επεξεργασία ήχου και εικόνας) και η Ηλέκτρα Βενακή (ήχος).

Αθήνα: Αμαλίας 38, Σύνταγμα, 210 3225961, Θεσσαλονίκης 286, Καλλιθέα, 210 4838071 / Θεσσαλονίκη: Κατσιμήδη 6, 2310 889879, [email protected], http://www.nyc.gr/

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμανουέλα Δούση: «Οι σύγχρονες συνήθειες και ανάγκες έχουν επιδεινώσει την κατάσταση του περιβάλλοντος»

EU green deal / Εμμανουέλα Δούση: «Οι σύγχρονες συνήθειες και ανάγκες έχουν επιδεινώσει την κατάσταση του περιβάλλοντος»

Ανεβαίνει η θερμοκρασία της Γης; Αυξάνονται οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου; Τι σηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία; Απαντά η καθηγήτρια Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διευθύντρια του Εργαστηρίου Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής, Ειδική Σύμβουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ και κάτοχος έδρας UNESCO στην κλιματική διπλωματία, Εμμανουέλα Δούση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Πρέπει να δράσουμε τώρα»: Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία μιλά στη LiFO

EU green deal / «Πρέπει να δράσουμε τώρα»: Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία μιλά στη LiFO

Στην πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Βιργκίνιους Σινκεβίτσιους εξηγεί ποιες είναι οι προτεραιότητες της Ευρώπης για την προστασία του περιβάλλοντος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ενέργεια και Περιβάλλον: Οι δύσκολες εξισώσεις και οι νέες προκλήσεις για την Ελλάδα

EU green deal / Ενέργεια και Περιβάλλον: Οι δύσκολες εξισώσεις και οι νέες προκλήσεις για την Ελλάδα

Τα ανοιχτά μέτωπα στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), το «στοίχημα» για ανταγωνιστικά τιμολόγια ρεύματος σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και βιομηχανία αλλά και οι πιέσεις στον κλάδο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας αποτελούν τα μεγαλύτερα «αγκάθια» στο χαρτοφυλάκιο της ενέργειας που καλείται να διαχειριστεί άμεσα η κυβέρνηση.
ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ
Από το αγρόκτημα στο πιάτο: Η ευρωπαϊκή επανάσταση στα συστήματα τροφίμων

EU green deal / Από το αγρόκτημα στο πιάτο: Η ευρωπαϊκή επανάσταση στα συστήματα τροφίμων

Η νέα στρατηγική της Ε.Ε. για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο διατροφικό κύκλο, που θα ωφελεί την υγεία των ανθρώπων, θα ανταμείβει ικανοποιητικά παραγωγούς και εμπόρους, ενώ παράλληλα θα προστατεύει το περιβάλλον.
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΡΑΝΙΤΗ
Ο Σύλλογος ΚΕΦΙ Αθηνών προασπίζει τα δικαιώματα των ασθενών με καρκίνο

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου / Ο Σύλλογος ΚΕΦΙ Αθηνών προασπίζει τα δικαιώματα των ασθενών με καρκίνο

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών (ΚΕΦΙ) Αθηνών ενδυναμώνει τη φωνή των ασθενών με ογκολογικά νοσήματα και τους υποστηρίζει εκεί όπου δεν επαρκεί η πολιτεία.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Το ανοσοποιητικό σύστημα αντεπιτίθεται στον καρκίνο

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου / Το ανοσοποιητικό σύστημα αντεπιτίθεται στον καρκίνο

Κάθε καρκίνος αναλύεται με τις μοντέρνες μοριακές μεθόδους και αναγνωρίζονται οι «αδυναμίες» του, κάτι που μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε τα λεγόμενα «έξυπνα φάρμακα» ή στοχευμένες θεραπείες.
ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΟΥΤΗ
Το έξυπνο σπίτι αλλάζει τον τρόπο που ζούμε

Τech & Science / Το έξυπνο σπίτι αλλάζει τον τρόπο που ζούμε

Με το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας να κυλά ενώ βρισκόμαστε στο σπίτι, ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι το τελευταίο θα άλλαζε και μάλιστα πολύ. Και η αρχή του 2021 μας βρήκε να κατοικούμε στο «Σπίτι 2.0» και την καθημερινότητά μας να μην έχει την παραμικρή σχέση με «πριν».
Η τεχνολογία το 2020: H ψυχαγωγία μας έκανε level up

Τech & Science / Η τεχνολογία το 2020: H ψυχαγωγία μας έκανε level up

Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που είχε το 2020, υπήρξαν στιγμές που καταφέραμε να περάσουμε καλά και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία η οποία μας χάρισε σπουδαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας που μέχρι πριν λίγα χρόνια θα φάνταζαν εξωπραγματικές.
ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ