Υπόθεση με ζευγάρι κανιβάλων που συνδέεται με 30 φόνους έχει σοκάρει τη Ρωσία

Υπόθεση με ζευγάρι κανιβάλων που συνδέεται με 30 φόνους έχει σοκάρει τη Ρωσία Facebook Twitter
0

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία μια είδηση που μεταδίδεται από τοπικά μέσα και το Russia Today.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ζευγάρι κανιβάλων φέρεται να συνδέεται με 30 δολοφονίες, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Το ζευγάρι (ένας 35χρονος άνδρας και μια 42χρονη γυναίκα) συνελήφθη και εκτιμάται πως έχουν διαπράξει τα στυγερά εγκλήματα σε διάστημα 18 ετών. Τα ευρήματα στο σπίτι τους περιελάμβαναν μεταξύ άλλων και αποθηκευμένα σε ψυγεία ανθρώπινα μέλη. Οι αρχές εντόπισαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο περιελάμβανε αποτρόπαιες φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών με φερόμενα ως ανθρώπινα μελή.

Ο άντρας συνελήφθη νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, αφού βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα. Ένας κάδος με τα μέλη της νεκρής γυναίκας, καθώς και μια τσάντα που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο θύμα, βρέθηκαν επίσης, σύμφωνα με το Mir24.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε αρχικά ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και έβγαλε selfie μαζί τους, αλλά αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο.

Η αστυνομία ερευνά τη φρικτή υπόθεση για την οποία δεν υπάρχουν περισσότερες αξιόπιστες πληροφορίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

odontiatros

Διεθνή / Πώς από έναν απλό πονόδοντο διαγνώστηκε με καρκίνο

Η περιπέτεια ενός άνδρα που δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού με οδοντίατρο στο βρετανικό σύστημα υγείας- με 800 άτομα στη λίστα αναμονής- και τελικά αναγκάστηκε να πληρώσει για τη διάγνωση και να προλάβει το μοιραίο
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ