Ξέσπασμα Πούτιν προς υπεράσπιση του Τραμπ:Xειρότεροι από πόρνες όσοι των δυσφημούν

Ξέσπασμα Πούτιν προς υπεράσπιση του Τραμπ:Xειρότεροι από πόρνες όσοι των δυσφημούν Facebook Twitter
0

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι δεν έχει λόγους να επιτεθεί ή να προστατεύσει τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αφού δεν τον γνωρίζει καν προσωπικά. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι πίσω από τις πρόσφατες καταγγελίες, κρύβονται κάποιοι που δεν έχουν καμία ηθική και τον υπερασπίστηκε σχολιάζοντας τις πρόσφατες ειδήσεις που αφορούσαν μια απόρρητη έκθεση.

«Δεν γνωρίζω τον Τραμπ προσωπικά και δεν ξέρω τι θα κάνει στη διεθνή σκηνή. Έτσι, δεν έχω κανένα λόγο να του επιτεθώ ή να τον επικρίνω για οτιδήποτε, ή να τον προστατεύσω», δήλωσε ο Πούτιν.

Η έντονη πολιτική συζήτηση για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές συνεχίζεται. Ωστόσο ο Ρώσος πρόεδρος παρατήρησε, ότι υπάρχουν ορισμένες δυνάμεις που έχουν ως στόχο να υπονομεύσουν τη νομιμότητα του εκλεγμένου προέδρου.

Η εκστρατεία για να δυσφημήσουν τον Τραμπ προέρχεται από κάποιες ελίτ, σύμφωνα με τον Πούτιν ο οποίος στη συνέχεια έκανε έμμεση αναφορά στα όσα «ροζ» φέρεται να περιέχει ο φάκελος που απασχόλησε τα αμερικανικά μίντια. Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων, η έκθεση ανέφερε πως οι Ρώσοι έχουν καταγράψει όργια του Τραμπ με Ρωσίδες πόρνες σε ξενοδοχείο της Μόσχας.

«Η πορνεία είναι ένα άσχημο κοινωνικό φαινόμενο», είπε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι όσοι κρύβονται πίσω από κατασκευασμένες ειδήσεις που πλήττουν τον Τραμπ «είναι χειρότεροι από πόρνες».

Ο Ρώσος ηγέτης αρνήθηκε πως υπάρχει υλικό στην κατοχή της Μόσχας με το οποίο θα μπορούσε να εκβιαστεί ο Τραμπ.

«Όταν ο Τραμπ επισκέφθηκε τη Μόσχα πριν από μερικά χρόνια, δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο. Δεν γνωρίζαμε καν για τις πολιτικές φιλοδοξίες του. Ήταν απλώς ένας επιχειρηματίας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής. Πιστεύει κανείς ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών τρέχουν πίσω από κάθε Αμερικανό δισεκατομμυριούχο; Φυσικά και όχι Αυτά είναι ανοησίες», δήλωσε ο Πούτιν.

Με πληροφορίες από Russia Today

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ