Τραμπ: Το Ιράν σκόπευε να επιτεθεί σε τέσσερις πρεσβείες των ΗΠΑ

Τραμπ: Το Ιράν σκόπευε να επιτεθεί σε τέσσερις πρεσβείες των ΗΠΑ Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι το Ιράν σκόπευε να επιτεθεί εναντίων τεσσάρων αμερικανικών πρεσβειών. 


Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος, δήλωσε την Παρασκευή ότι το Ιράν πιθανόν στοχοθέτησε την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη και σκόπευε να επιτεθεί εναντίον τεσσάρων αμερικανικών πρεσβειών, όταν ο στρατηγός του Κασέμ Σουλεϊμανί σκοτώθηκε σε αμερικανική επιδρομή.

«Θα σας πούμε πιθανόν ότι επρόκειτο για την πρεσβεία στη Βαγδάτη» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ένα απόσπασμα συνέντευξης που παραχώρησε στο Fox News.

«Μπορώ να αποκαλύψω πως πιστεύω ότι επρόκειτο για τέσσερις πρεσβείες» πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM
Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM