Τομ Φέλτον: Ο «Ντράκο Μαλφόι» του «Χάρι Πότερ» κατέρρευσε σε τουρνουά γκολφ (Φωτογραφίες)

Τομ Φέλτον: Ο «Ντράκο Μαλφόι» του «Χάρι Πότερ» κατέρρευσε σε τουρνουά γκολφ (Φωτογραφίες) Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Ο Τομ Φέλτον, ο ηθοποιός που έχει γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Χάρι Πότερ», κατέρρευσε σε γήπεδο γκολφ στο Γουισκόνσιν. 

Ο 34χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του τουρνουά γκολφ διάσημων, που διεξάγεται πριν από το Ryders Cup και μεταφέρθηκε εκτός του γηπέδου γκολφ. 

Η Ένωση επαγγελματιών γκόλφερ Αμερικής ανακοίνωσε ότι υπήρχε ένα «ιατρικό περιστατικό» με τον ηθοποιό και μουσικό. «Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο», σημείωσε ακόμη η ανακοίνωση, δίχως να δώσει άλλες λεπτομέρειες. 

Τομ Φέλτον: Ο «Ντράκο Μαλφόι» του «Χάρι Πότερ» κατέρρευσε σε τουρνουά γκολφ (Φωτογραφίες) Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images

Σε φωτογραφίες από το περιστατικό, ο «Ντράκο Μαλφόι» των ταινιών «Χάρι Πότερ» φαίνεται χλωμός και αδύναμος, ενώ πολλοί άλλοι παίκτες, εθελοντές και αξιωματούχοι του τουρνουά έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια του και να ξαπλώσει σε ένα golf cart, με το οποίο μεταφέρθηκε. 

Τομ Φέλτον: Ο «Ντράκο Μαλφόι» του «Χάρι Πότερ» κατέρρευσε σε τουρνουά γκολφ (Φωτογραφίες) Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP

Στο τουρνουά ο Φέλτον ήταν στην ομάδα της Ευρώπης, με συμπαίκτες μεταξύ άλλων τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και τους πρώην σταρ του ΝΒΑ Τόνι Κούκοτς και Σάσα Βούγιασιτς. Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει έως τώρα κάποιο δημόσιο σχόλιο για το περιστατικό. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM