Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούντι Τζουλιάνι- Το ανακοίνωσε ο Τραμπ μέσω Twitter

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούντι Τζουλιάνι- Το ανακοίνωσε ο Τραμπ μέσω Twitter Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ρούντι Τζουλιάνι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάτι που ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για τον «ιό της Κίνας» για μία ακόμη φορά.

Ο πρώην δήμαρχος της Ν. Υόρκης και προσωπικός δικηγόρος του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, ηγείται της προσπάθειας του Τραμπ να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα με προσφυγές στα δικαστήρια, που έως τώρα απορρίπτονται.

«Ο Ρούντι Τζουλιάνι, μακράν ο καλύτερος δήμαρχος στην ιστορία της Νέας Υόρκης, ο οποίος εργάζεται ακατάπαυστα για να ξεσκεπάσει τις πιο διεφθαρμένες εκλογές (μακράν) στην ιστορία των ΗΠΑ, βρέθηκε θετικός στον ιό της Κίνας. Περαστικά γρήγορα Ρούντι, συνεχίζουμε», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, χρησιμοποιώντας μια φράση για τον κορωνοϊό που έχει προκαλέσει την οργή του Πεκίνου.


Στο διάστημα από τις εκλογές και μετά ο Τζουλιάνι ταξιδεύει συχνά, ενώ πολλές φορές έχει εμφανιστεί δημοσίως χωρίς μάσκα. Τουλάχιστον 40 άνθρωποι στο περιβάλλον του Τραμπ έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ από τον ιό μολύνθηκε και ο ίδιος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ