ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Έλτον Τζον, ανέβαλε συναυλίες στο Ντάλας

Θετικός στον κορωνοϊό ο Έλτον Τζον, ανέβαλε συναυλίες στο Ντάλας Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Έλτον Τζον βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αναγκάστηκε να αναβάλει συναυλίες που είχε προγραμματίσει να δώσει στο Ντάλας. 

Ο 74χρονος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος και έχει ήπια συμπτώματα. 

«Είναι πάντα τεράστια απογοήτευση να αναβάλλονται εμφανίσεις και λυπάμαι τόσο για όποιον μπήκε σε προβλήματα λόγω αυτού, αλλά θέλω να είμαι ασφαλής εγώ και η ομάδα μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Έλτον Τζον. 

«Ευτυχώς, είμαι πλήρως εμβολιασμένος και έχω κάνει την ενισχυτική δόση και τα συμπτώματά μου είναι ήπια, οπότε αναμένω ότι θα μπορώ να κάνω τις εμφανίσεις στο Αρκάνσας αυτό το σαββατοκύριακο», συμπλήρωσε. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Έλτον Τζον, ανέβαλε συναυλίες στο Ντάλας Facebook Twitter

Ο σταρ αναμενόταν να εμφανιστεί στο American Airlines Center του Ντάλας στις 25 και 26 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Farewell Yellow Brick Road». Οι διοργανωτές γνωστοποίησαν ότι σύντομα θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες για τις δύο συναυλίες. 

Η εν λόγω περιοδεία του Έλτον Τζον- η τελευταία που θα κάνει- ξεκίνησε το 2018, αλλά στην πορεία έχουν εμφανιστεί πολλά εμπόδια για τις πάνω από 300 συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί σε όλο τον κόσμο. 

Εκτός από τους περιορισμούς λόγω πανδημίας, αναβολή υπήρξε και όταν ο Έλτον Τζον χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στον γοφό, έπειτα από πτώση τον περσινό Σεπτέμβριο. Η περιοδεία ξεκίνησε ξανά- έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια- την περασμένη Τετάρτη, στη Νέα Ορλεάνη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Βρετανός σταρ θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στις ΗΠΑ έως τον Απρίλιο, όταν θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ