Μια πρώην βοηθός καθηγητή σε γυμνάσιο του Τέξας κατηγορείται για σεξουαλικά κακομεταχείριση τριών ανήλικων μαθητών. 

 

Η Ashlyn Faye Bell, που εργαζόταν στη βιβλιοθήκη και ως βοηθός καθηγητή σε γυμνάσιο του Τέξας, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με ανήλικους μαθητές την περσινή χρονιά. 

 

Η 24χρονη εκπαιδευτικός, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, κατηγορείται, συγκεκριμένα, ότι έκανε σεξ με δύο 17χρονους και έναν 16χρονο - σε διαφορετικές περιπτώσεις - στο σπίτι της στην περιοχή Νιου Μπόστον τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κάποιος καθηγητής άκουσε την συζήτηση μιας ομάδας αγοριών, ένα εκ των οποίων περηφανευόταν πως ίσως άφησε έγκυο την 24χρονη. Όταν ρωτήθηκε, ο μαθητής φέρεται να είπε πως έκανε σεξ με την Bell μία φορά και πως εκείνη του είπε πως δεν είναι ο «μπαμπάς», υποστηρίζοντας επίσης πως και άλλοι μαθητές είχαν κάνει σεξ μαζί της. 

 

Το πρώτο αγόρι, ένας 17χρονος, κατέθεσε πως γνώριζε την 24χρονη από την βιβλιοθήκη, όπου εργαζόταν, και πως ξεκίνησαν να συνομιλούν μέσω SnapChat. Κοντά στην Γιορτή των Ευχαριστιών, η Bell φέρεται να κανόνισε συνάντηση μαζί του σε ένα πάρκινγκ για φορτηγά και μετά τον πήγε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ. Το αγόρι ανέφερε πως το παιδί της Bell βρισκόταν στο παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όταν ήρθε να τον πάρει και πως το έβαλε για ύπνο πριν τον οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα. 

 

Ο δεύτερος μαθητής, επίσης 17 ετών, ανέφερε στην αστυνομία πως έκανε σεξ με την Bell όταν εκείνη του έκανε ιδιαίτερα. Η σεξουαλική πράξη φέρεται και αυτή να συνέβη στο σπίτι της. 

 

Ο τρίτος μαθητής, ένας 16χρονος, είπε στους αστυνομικούς ότι έκανε σεξ με την 24χρονη για πρώτη φορά στο σπίτι της μετά τον τελικό της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου, στις 22 Νοεμβρίου 2019 και πως έκαναν ξανά το επόμενο σαββατοκύριακο.  

 

Η 24χρονη, που συνελήφθη στις 24 Ιουνίου και αφέθηκε ελεύθερη την ίδια μέρα με εγγύηση 50.000 δολαρίων, είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.