Στον ανακριτή ο γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο- Έγκλημα μίσους κι όχι ληστεία «βλέπει» η αστυνομία

Στον ανακριτή ο γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο- Έγκλημα μίσους κι όχι ληστεία «βλέπει» η αστυνομία Facebook Twitter
1

Νέα στοιχεία για τη στυγερό έγκλημα στην Κύπρο με τη δολοφονία ενός ζευγαριού Ελληνοκυπρίων στο Στρόβολο μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου του φέρνει στο φως η κυπριακή έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή.

Αρχικά είχε μεταδοθεί πως το παιδί είναι 11 ετών, αλλά τελικά είναι 15 και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε υιοθετηθεί. 

Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους. Στη σκηνή μετέβη και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία διενήργησε αυτοψία στο σημείο νωρίς το πρωί. Σε δηλώσεις της η κ. Αντωνίου ανέφερε πως πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από τέμνων και νήσσον όργανο. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα, ανέφερε η ιατροδικαστής.

Έγκλημα μίσους κι όχι ληστεία «βλέπει» η αστυνομία

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η αστυνομία κάνει λόγο για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία, καθώς δεν εντοπίστηκαν σημάδια παραβίασης του σπιτιού μετά τη δολοφονία, ενώ από το πρωί ανακρίνεται ο γιος του ζευγαριού, που όπως έγινε γνωστό είναι υιοθετημένος. 

Την ώρα της δολοφονίας του 60 χρονου καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και της 59χρονης γυναίκας του, που ήταν υπάλληλος τράπεζας, βρισκόταν εντός του σπιτιού και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιος ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Εντάσεις στο σπίτι τον τελευταίο καιρό

Γείτονες περιέγραψαν το ζευγάρι ως φιλήσυχο. Συγκεκριμένα, σχετικά με τον καθηγητή ανέφεραν πως ήταν ένας θεοσεβούμενος άνθρωπος χαμηλών τόνων χωρίς έχθρες στο εργασιακό του περιβάλλον όπου βρισκόταν σε διαδικασία αφυπηρέτησης, ενώ πρόσφατα είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. 

Ωστόσο σύμφωνα με την «Κ», που επικαλείται πηγές από εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων, το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Κι αυτό γιατί πρόσφατα ο 15χρονος γιος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει. Μάλιστα φέρεται να έμαθε πως είναι υιοθετημένος από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα.

Είχαν ορίσει τον 15χρονο ως γενικό τους κληρονόμο

Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά, καθώς υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό τους κληρονόμο.

Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δημιουργός της σειράς «The Morning Show», Mark Duplass, απαντά στις αντιδράσεις για το πρότζεκτ με τρανς άτομα

Διεθνή / Ο δημιουργός της σειράς «The Morning Show», Mark Duplass, απαντά στις αντιδράσεις για το πρότζεκτ με τρανς άτομα

Το έργο, το οποίο ανακοινώθηκε την Τετάρτη, έχει ως στόχο να δώσει βήμα σε τρανς κινηματογραφιστές, χρηματοδοτώντας πλήρως μια παραγωγή με πολύ μικρό προϋπολογισμό
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: Ο Τάιλερ Ρόμπινσον θα εμφανιστεί στο δικαστήριο

Διεθνή / Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον στο εδώλιο με τους εισαγγελείς να ζητούν τη θανατική ποινή

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ζητήσουν τη θανατική ποινή για τον 22χρονο άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντηρητικού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ.
LIFO NEWSROOM
Ο Αντόνιο Κόστα επιδιώκει να παρακάμψει το βέτο του Όρμπαν για την αίτηση ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ

Διεθνή / Ο Αντόνιο Κόστα επιδιώκει να παρακάμψει το βέτο του Όρμπαν για την αίτηση ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ

Οι κανόνες των Βρυξελλών που απαιτούν από τα 27 κράτη μέλη να συμφωνήσουν σχετικά με τις νέες προσχωρήσεις θα εξεταστούν προσεκτικά στη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στην Κοπεγχάγη.
LIFO NEWSROOM
Ο Σι Τζινπίνγκ πιέζει τον Τραμπ για την Ταϊβάν – Τι θα αποφασίσουν οι ΗΠΑ

Διεθνή / Ο Σι Τζινπίνγκ πιέζει τον Τραμπ για την Ταϊβάν – Τι θα αποφασίσουν οι ΗΠΑ

Ο Σι Τζινπίνγκ πιέζει τον Ντόναλντ Τραμπ για επίσημη αντίθεση στην ανεξαρτησία της Ταϊβάν, καθώς η Κίνα επιδιώκει να ενισχύσει τον έλεγχό της και να αποδυναμώσει την αμερικανική δέσμευση
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Επιστολή συγγενών ομήρων στον Τραμπ πριν από τη συνάντηση με Νετανιάχου

Διεθνή / Γάζα: Επιστολή συγγενών ομήρων στον Τραμπ πριν από τη συνάντηση με Νετανιάχου

Ο Τραμπ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι διαφαίνεται πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός, στη βάση σχεδίου 21 σημείων που παρουσίασε σε Άραβες και μουσουλμάνους ηγέτες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM
Μίσιγκαν: Τι γνωρίζουμε για τον ύποπτο της δολοφονίας στην εκκλησία Μορμόνων

Διεθνή / Μίσιγκαν: Τι γνωρίζουμε για τον ύποπτο της ένοπλης επίθεσης στην εκκλησία Μορμόνων

Ο φερόμενος ως δράστης που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους, προτού βάλει φωτιά στην εκκλησία, έχει ταυτοποιηθεί ως ο Τόμας Τζέικομπ Σάνφορντ, πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ που υπηρέτησε στο Ιράκ
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος shutdown στις ΗΠΑ: Πώς σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί ο Τραμπ

Διεθνή / Κίνδυνος shutdown στις ΗΠΑ: Πώς σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί ο Τραμπ

Αν το Κογκρέσο αποτύχει να εγκρίνει τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ο Λευκός Οίκος ετοιμάζεται για ένα shutdown που θα αντικατοπτρίζει την καθαρότερη και πιο ολοκληρωμένη εκδοχή του οράματος του προέδρου Τραμπ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια