Στο Χάρβαρντ για σπουδές η κόρη του Μπάρακ Ομπάμα

Στο Χάρβαρντ για σπουδές η κόρη του Μπάρακ Ομπάμα Facebook Twitter
0

Η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα Μαλία θα σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ξεκινώντας τα μαθήματά της από το φθινόπωρο του 2017, έπειτα από μια ανάπαυλα ενός έτους μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο φέτος, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.


«Η Μαλία θα κάνει μια διακοπή ενός έτους πριν από την έναρξη των σπουδών της» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου κι αφού η αμερικανική προεδρία κρατούσε για ένα μεγάλο διάστημα κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με την αναζήτηση και επιλογή του πανεπιστημιακού ιδρύματος που θα σπουδάσει η κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα.


Τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος όσο και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σπούδασαν στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM