Στήθηκε έξω από σταθμό του μετρό και άρχισε να «διαφημίζει» τον εαυτό του- Βρήκε τη δουλειά των ονείρων του

Στήθηκε έξω από σταθμό του μετρό και άρχισε να «διαφημίζει» τον εαυτό του- Βρήκε τη δουλειά των ονείρων του Facebook Twitter
0

Όταν ο Χάιντερ Μάλικ στήθηκε έξω από έναν σταθμό του μετρό στο Λονδίνο, δίπλα σε ένα σταντ, δεν προωθούσε κάποιο προϊόν ή εταιρεία. «Διαφήμιζε» τον εαυτό του. Και έτσι κατάφερε να βρει τη δουλειά των ονείρων του. 

Ο 24χρονος Βρετανός έχει πτυχίο στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, αλλά παρά τα προσόντα του πάσχιζε να βρει μία δουλειά σε αυτό τον τομέα. 

Έτσι, αγόρασε μία βάση και ένα μεγάλο χαρτόνι, έγραψε πάνω τον τίτλο του πτυχίου του και με αντίγραφα του βιογραφικού του ανά χείρας, στάθηκε έξω από έναν σταθμό του μετρό. 

«Τα πρώτα 10 λεπτά ήμουν πολύ αγχωμένος για να είμαι ειλικρινής. Στεκόμουν εκεί με άδεια τα χέρια», περιγράφει στο BBC. «Οπότε, έβγαλα τα βιογραφικά μου και τα κρατούσα σαν πωλητής και άρχισα να μιλάω στον κόσμο». 

Αμέσως υπήρχε ανταπόκριση, λέει. Ο κόσμος άρχισε να του εύχεται καλή επιτυχία, κάποιοι άρχισαν να σκανάρουν το QR code που είχε τοποθετήσει στο χαρτόνι, ενώ μέσα σε μισή ώρα είχαν «φύγει» και τα 50 αντίγραφα του βιογραφικού του. 

Λίγες ώρες αργότερα τον κάλεσαν από την Canary Wharf Group να περάσει από συνέντευξη για δουλειά και τρεις ημέρες αργότερα του πρόσφεραν μια θέση εργασίας. «Ειλικρινά, ήθελα να πηδήξω στον αέρα και να ουρλιάξω», παραδέχεται. 

Τώρα, δηλώνει ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να κρατήσει αυτή τη δουλειά. «Θα προσπαθήσω να τους εντυπωσιάσω όσο περισσότερο μπορώ», συμπληρώνει. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ