Στίβεν Κινγκ σε Τραμπ: Απολύεσαι!

Στίβεν Κινγκ σε Τραμπ: Απολύεσαι! Facebook Twitter
Στίβεν Κινγκ σε Τραμπ: Απολύεσαι
0

Με ανάρτησή του στο twitter o δεινό πολέμιος του Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Κινγκ σχολιάζει το τέλος της προεδρικής του θητείας.

«Αμερική προς Τραμπ: Απολύεσαι» έγραψε ο διάσημος συγγραφέας, ο οποίος έχει εκφραστεί αρκετές φορές κατά του Αμερικανού προέδρου.

Γνωστός επικριτής του Αμερικανού προέδρου τον οποίο και κατηγορεί σχεδόν καθημερινά για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού, ο Στίβεν Κινγκ είχε σχολιάσει τον Μάιο του 2020 την είδηση ότι ο αριθμός των νεκρών προσεγγίζει τους 90.000.

««Ε, οπαδοί του ηλίθιου που κυβερνά την Αμερική. Σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του... δικού σας. Είναι αρκετοί, ή χρειάζεστε ακόμα περισσότερους;».


Το αρκτικόλεξο MAGA προέρχεται από το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ «Make America Great Again» (Ξανακάντε Μεγάλη την Αμερική), ωστόσο, οι αντίπαλοι του το χρησιμοποιούν σε βάρος του ως «Morons Are Governing America» (Ηλίθιοι Κυβερνούν την Αμερική).

«Είναι πιο τρομακτικός και από τους ήρωές μου» είχε δηλώσει παλιότερα για τον Αμερικανό Πρόεδρο, ενώ πριν λίγες μέρες αποκάλεσε ξανά ηλίθιο τον Ντόναλντ Τραμπ στα social media.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ