Στη δικαιοσύνη η οικογένεια Τραμπ- Για να εμποδίσει την έκδοση βιβλίου της ανιψιάς του προέδρου

Στη δικαιοσύνη η οικογένεια Τραμπ- Για να εμποδίσει την έκδοση βιβλίου της ανιψιάς του προέδρου Facebook Twitter
Στην δικαιοσύνη η οικογένεια Τραμπ- Για να εμποδίσει την έκδοση του βιβλίου της ανιψιάς του Αμερικανού προέδρου (dnyuz)
0

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει ο Ρόμπερτ Τραμπ, αδελφός του Αμερικανού προέδρου, για να εμποδίσει τη δημοσίευση του βιβλίου της ανιψιάς του Μέρι, που διαφημίζεται ως «εκρηκτικό» για την οικογένεια Τραμπ.

Σύμφωνα με τους The New York Times, το βιβλίο, «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man» (Υπερβολικά πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο), αναμένεται να κυκλοφορήσει την 28η Ιουλίου.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ προσέφυγε σε δικαστήριο του Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, ζητώντας να εμποδιστεί η δημοσίευση του κειμένου της Μέρι Τραμπ, καθώς η τελευταία φέρεται να παραβίασε συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει σχετικά με την κληρονομιά του Φρεντ Τραμπ, του παππού της και πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ.

«Η προσπάθειά της να δραματοποιήσει και να διαστρεβλώσει τις οικογενειακές σχέσεις μας έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια για να εξασφαλίσει οικονομικό όφελος αποτελεί τόσο μασκαράτα, όσο και αδικία για τη μνήμη (...) των αγαπημένων μας γονιών», τόνισε ο Ρόμπερτ Τραμπ σε ανακοίνωσή του αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύουν οι New York Times.

«Η υπόλοιπη οικογένεια και προσωπικά εγώ είμαστε υπερήφανοι για τον υπέροχο αδελφό μου, τον πρόεδρο, και για εμάς οι ενέργειες της Μαίρης είναι αληθινά ντροπή», πρόσθεσε.

Κατά τον Simon & Schuster, τον εκδοτικό οίκο που εξασφάλισε τα δικαιώματα του βιβλίου της ψυχολόγου, τα απομνημονεύματά της ρίχνουν «φως στη σκοτεινή ιστορία» της οικογένειας του προέδρου.

Στο κείμενο έκτασης 240 σελίδων η Μέρι Τραμπ αφηγείται γεγονότα που έζησε στο σπίτι του παππού της στη Νέα Υόρκη.

«Περιγράφει έναν εφιάλτη» φτιαγμένο από «τραυματικές εμπειρίες, καταστροφικές σχέσεις κι έναν τραγικό συνδυασμό παραμέλησης και κακοποίησης», σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Daily Beast, η ανιψιά Τραμπ αναμένεται να αποκαλύψει πως ήταν η βασική πηγή μιας εκτενούς έρευνας όσον αφορά τα οικονομικά του Ντόναλντ Τραμπ που δημοσίευσαν οι Times.

Η ανιψιά του Τραμπ, ηλικίας 55 ετών, είναι κόρη του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου αδελφού του προέδρου, που πέθανε το 1981 σε ηλικία 42 ετών εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ.

Με πληροφορίες του AFP/The New YorkTimes/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΤΑΪΟΣ

Διεθνή / Χανταϊός: Επιβεβαιώθηκαν τα 5 από τα 8 φερόμενα κρούσματα στο κρουαζιερόπλοιο

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποίησε πως θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα, δεδομένου της περιόδου επώασης της νόσου που μπορεί να φτάσει έως και τις έξι εβδομάδες
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / ΕΕ: Αποζημιώσεις από αεροπορικές ακόμη και σε ακυρώσεις πτήσεων λόγω καυσίμων

Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθούν να υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους επιβάτες ακόμη και όταν ακυρώνουν πτήσεις λόγω έλλειψης ή ακριβού καυσίμου
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM
«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ