Στη δικαιοσύνη η οικογένεια Τραμπ- Για να εμποδίσει την έκδοση βιβλίου της ανιψιάς του προέδρου

Στη δικαιοσύνη η οικογένεια Τραμπ- Για να εμποδίσει την έκδοση βιβλίου της ανιψιάς του προέδρου Facebook Twitter
Στην δικαιοσύνη η οικογένεια Τραμπ- Για να εμποδίσει την έκδοση του βιβλίου της ανιψιάς του Αμερικανού προέδρου (dnyuz)
0

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει ο Ρόμπερτ Τραμπ, αδελφός του Αμερικανού προέδρου, για να εμποδίσει τη δημοσίευση του βιβλίου της ανιψιάς του Μέρι, που διαφημίζεται ως «εκρηκτικό» για την οικογένεια Τραμπ.

Σύμφωνα με τους The New York Times, το βιβλίο, «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man» (Υπερβολικά πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο), αναμένεται να κυκλοφορήσει την 28η Ιουλίου.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ προσέφυγε σε δικαστήριο του Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, ζητώντας να εμποδιστεί η δημοσίευση του κειμένου της Μέρι Τραμπ, καθώς η τελευταία φέρεται να παραβίασε συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει σχετικά με την κληρονομιά του Φρεντ Τραμπ, του παππού της και πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ.

«Η προσπάθειά της να δραματοποιήσει και να διαστρεβλώσει τις οικογενειακές σχέσεις μας έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια για να εξασφαλίσει οικονομικό όφελος αποτελεί τόσο μασκαράτα, όσο και αδικία για τη μνήμη (...) των αγαπημένων μας γονιών», τόνισε ο Ρόμπερτ Τραμπ σε ανακοίνωσή του αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύουν οι New York Times.

«Η υπόλοιπη οικογένεια και προσωπικά εγώ είμαστε υπερήφανοι για τον υπέροχο αδελφό μου, τον πρόεδρο, και για εμάς οι ενέργειες της Μαίρης είναι αληθινά ντροπή», πρόσθεσε.

Κατά τον Simon & Schuster, τον εκδοτικό οίκο που εξασφάλισε τα δικαιώματα του βιβλίου της ψυχολόγου, τα απομνημονεύματά της ρίχνουν «φως στη σκοτεινή ιστορία» της οικογένειας του προέδρου.

Στο κείμενο έκτασης 240 σελίδων η Μέρι Τραμπ αφηγείται γεγονότα που έζησε στο σπίτι του παππού της στη Νέα Υόρκη.

«Περιγράφει έναν εφιάλτη» φτιαγμένο από «τραυματικές εμπειρίες, καταστροφικές σχέσεις κι έναν τραγικό συνδυασμό παραμέλησης και κακοποίησης», σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Daily Beast, η ανιψιά Τραμπ αναμένεται να αποκαλύψει πως ήταν η βασική πηγή μιας εκτενούς έρευνας όσον αφορά τα οικονομικά του Ντόναλντ Τραμπ που δημοσίευσαν οι Times.

Η ανιψιά του Τραμπ, ηλικίας 55 ετών, είναι κόρη του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου αδελφού του προέδρου, που πέθανε το 1981 σε ηλικία 42 ετών εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ.

Με πληροφορίες του AFP/The New YorkTimes/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Πώς ζει χωρίς μισθό – Από πού προέρχεται η εκατομμυρίων περιουσία του

Ως επικεφαλής της βρετανικής μοναρχίας συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 860 εκατομμύρια δολάρια
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΜΠΑΝ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Κρίσιμες εκλογές στην Ουγγαρία: Όρμπαν vs Μαγιάρ - Τέλος εποχής ή 5η θητεία για τον σύμμαχο του Τραμπ;

Οι Ούγγροι άρχισαν σήμερα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες μπορεί να τερματίσουν την επί 16 χρόνια διακυβέρνηση της Ουγγαρίας από τον Βίκτορ Όρμπαν ή να τον διατηρήσουν για μια πέμπτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM