ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Starbucks: Ο νέος CEO θα δουλεύει ως barista σε καταστήματα μια φορά τον μήνα

Starbucks: Ο νέος CEO θα δουλεύει ως barista σε καταστήματα μια φορά τον μήνα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Starbucks, Λάξμαν Ναρασίμαν, αποκάλυψε το πλάνο του για την εταιρεία. Και αυτό προβλέπει ότι θα εργάζεται ως barista μία φορά τον μήνα. 

Ο Ναρασίμαν έγινε επίσημα ο CEO της Starbucks την περασμένη Δευτέρα, παίρνοντας δύο εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο τη σκυτάλη από τον Χάουαρντ Σουλτζ. Όμως, δεν έρχεται τώρα σε πρώτη επαφή με την εταιρεία. 

Τον περασμένο Οκτώβριο εντάχθηκε στο δυναμικό της, ως μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος και έκτοτε έχει διαθέσει χρόνο για να μάθει την εταιρεία. Μεταξύ άλλων εξασφαλίζοντας πιστοποίηση ως barista, κάτι που απαιτεί 40 ώρες εκπαίδευσης σε καταστήματα. 

Σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους, αναφέρει ότι τους τελευταίους έξι μήνες έμαθε πολλά για την «ιδιαίτερη κουλτούρα» των Starbucks από τους ανθρώπους της εταιρείας. «Μαζί σας, βίωσα κάθε πτυχή της επιχείρησης για να μάθω τι σημαίνει πραγματικά να φοράς την πράσινη ποδιά. Με υποδεχθήκατε στα καταστήματα, με εκπαιδεύσατε ως barista για να με βοηθήσετε να καταλάβω βαθιά τι κάνουμε, πώς το κάνουμε, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε», έγραψε ο Νασαρίμαν.

«Για να είμαστε κοντά στην κουλτούρα και τους πελάτες μας, όπως και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες μας, σκοπεύω να συνεχίσω να εργάζομαι σε καταστήματα για μισή ημέρα κάθε μήνα», συμπλήρωσε ο νέος CEO της Starbucks. 

Στην ίδια επιστολή ο Νασασίμαν ανέφερε πώς σχεδιάζει να συνεχίσει το πλάνο που παρουσίασε ο προκάτοχός του το καλοκαίρι. Η Starbucks έχει κάνει επενδύσεις που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, οι οποίες στοχεύουν στην επικαιροποίηση της εκπαίδευσης, τη βελτίωση του εξοπλισμού και την αύξηση των μισθών μεταξύ άλλων. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί πρότυπο για όσους αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, σύμφωνα με μελέτη

Διεθνή / Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί πρότυπο για όσους αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, σύμφωνα με μελέτη

Μελέτη αποκαλύπτει τον θετικό αντίκτυπο που έχει η κορυφαία τραγουδίστρια στο κοινό της, λόγω της προθυμίας να συζητήσει ανοιχτά τις προσωπικές της δυσκολίες
LIFO NEWSROOM
Από την δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν στην απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Διεθνή / Από την δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν στην απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Στην αμερικανική ιστορία τέσσερις πρόεδροι δολοφονήθηκαν, από τον Αβραάμ Λίνκολν το 1865 μέχρι τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1963 - Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρόναλντ Ρήγκαν έγινε το 1981
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ