Spiegel: Συνελήφθησαν στη Γερμανία δύο ύποπτοι για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Spiegel: Συνελήφθησαν στη Γερμανία δύο ύποπτοι για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που θεωρούνται ότι συνδέονται με τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν την Τρίτη στις Βρυξέλλες και στοίχισαν τη ζωή σε 31 ανθρώπους, ανέφερε σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel.


Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, ένας από τους άντρες, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη κοντά στη Φραγκφούρτη, έλαβε δύο μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου πριν από τις επιθέσεις, στα οποία αναφέρεται το όνομα του Χαλίντ Ελ Μπακράουι, του ανθρώπου που, σύμφωνα με την βελγική αστυνομία, ανατινάχτηκε στο μετρό των Βρυξελλών.


Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες του Spiegel.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για να κυριαρχεί ως το 2028: Συγκέντρωσε 600 εκατ. δολάρια, στοχεύει το 1 δισ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ οικοδομεί τεράστια πολιτική επιρροή ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών του 2026, επιδιώκοντας να διατηρήσει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και να διαμορφώσει τις εξελίξεις μέχρι και το 2028
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ