Σόιμπλε: Η Ιταλία μπορεί να εισέλθει σε μια περίοδο αβεβαιότητας

Σόιμπλε: Η Ιταλία μπορεί να εισέλθει σε μια περίοδο αβεβαιότητας Facebook Twitter
0

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα πως η Ιταλία μπορεί να αντιμετωπίσει μια περίοδο αβεβαιότητας, παρότι πιστεύει πως εκείνοι που εποπτεύουν τις ιταλικές τράπεζες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Πάντως σε άλλες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το ευρώ, λόγω της κρίσης στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι οι αντιδράσεις των αγορών στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν χαλαρές.

 

Ο Σόιμπλε, μιλώντας μετά τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, είπε επίσης πως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM