Σικάγο: 17χρονος δέχθηκε προσφορές για υποτροφίες ύψους 1 εκατ. δολαρίων

Σικάγο: 17χρονος δέχθηκε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια σε υποτροφίες Facebook Twitter
Φωτ: Screenshot/NBC 5
0

Στα 17 του χρόνια, ο Στέφεν Τόμας καλείται να αποφασίσει ποιο κολέγιο θα επιλέξει.

Αυτό, ωστόσο, που κάνει τον νεαρό να διαφέρει είναι από άλλους συνομηλίκους του είναι αριθμός των κολεγίων που τον θέλουν και οι υποτροφίες που προσφέρουν. «Αυτές που ξέρω είναι τα Loyola, North Central, Northern Illinois, CIU, DePaul», είπε, όπως αναφέρει το nbc Chicago.

Στην πραγματικότητα, αυτά είναι μόνο μερικά από εκείνα που βρίσκονται στη λίστα του Τόμας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια σε υποτροφίες από περισσότερα από 30 κολέγια.

Ο Τόμας έχει δουλέψει σκληρά και έχει επικεντρωθεί στο να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός τάξης. Ο 17χρονος είναι ένα από τα επτά αδέρφια σε μια μονογονεϊκή οικογένεια και λέει ότι ενώ αντιμετώπιζε αντιξοότητες από νεαρή ηλικία, δεν το χρησιμοποίησε ποτέ ως δικαιολογία.

Δίπλα του σε όλη την προσπάθεια είχε τη μητέρα του Έρικα, η οποία είναι εκπαιδευτικός. «Ανεξάρτητα από το τι σου προσφέρει η ζωή, απλώς γράψε τη δική σου ιστορία, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ιστορίες για τα μαύρα αγόρια μας, αλλά είναι δική μας ευθύνη να αλλάξουμε αυτή την αφήγηση», είπε.

Με πληροφορίες nbc Chicago

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μήνες και να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή

Η ιρανική κυβέρνηση, μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει ότι θα δείξει «αυτοσυγκράτηση», προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση και προοπτική σοβαρών επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και ενεργειακές αγορές
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / «Ημέρα της Κρίσης»: Το καταστροφικό σενάριο μετά τις επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή

Οι επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης αυτή την εβδομάδα, απειλούν με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM