Σικάγο: 17χρονος δέχθηκε προσφορές για υποτροφίες ύψους 1 εκατ. δολαρίων

Σικάγο: 17χρονος δέχθηκε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια σε υποτροφίες Facebook Twitter
Φωτ: Screenshot/NBC 5
0

Στα 17 του χρόνια, ο Στέφεν Τόμας καλείται να αποφασίσει ποιο κολέγιο θα επιλέξει.

Αυτό, ωστόσο, που κάνει τον νεαρό να διαφέρει είναι από άλλους συνομηλίκους του είναι αριθμός των κολεγίων που τον θέλουν και οι υποτροφίες που προσφέρουν. «Αυτές που ξέρω είναι τα Loyola, North Central, Northern Illinois, CIU, DePaul», είπε, όπως αναφέρει το nbc Chicago.

Στην πραγματικότητα, αυτά είναι μόνο μερικά από εκείνα που βρίσκονται στη λίστα του Τόμας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια σε υποτροφίες από περισσότερα από 30 κολέγια.

Ο Τόμας έχει δουλέψει σκληρά και έχει επικεντρωθεί στο να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός τάξης. Ο 17χρονος είναι ένα από τα επτά αδέρφια σε μια μονογονεϊκή οικογένεια και λέει ότι ενώ αντιμετώπιζε αντιξοότητες από νεαρή ηλικία, δεν το χρησιμοποίησε ποτέ ως δικαιολογία.

Δίπλα του σε όλη την προσπάθεια είχε τη μητέρα του Έρικα, η οποία είναι εκπαιδευτικός. «Ανεξάρτητα από το τι σου προσφέρει η ζωή, απλώς γράψε τη δική σου ιστορία, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ιστορίες για τα μαύρα αγόρια μας, αλλά είναι δική μας ευθύνη να αλλάξουμε αυτή την αφήγηση», είπε.

Με πληροφορίες nbc Chicago

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: «Θέλει δράση» - Η δυσαρέσκεια Τραμπ για το αδιέξοδο με το Ιράν πίσω από το σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Με φόντο το παρατεταμένο αδιέξοδο με το Ιράν, οι ΗΠΑ προχωρούν σε ένα νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, που συνδυάζει στρατιωτική παρουσία και διπλωματική πίεση, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στην περιοχή
THE LIFO TEAM