Σικάγο: 17χρονος δέχθηκε προσφορές για υποτροφίες ύψους 1 εκατ. δολαρίων

Σικάγο: 17χρονος δέχθηκε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια σε υποτροφίες Facebook Twitter
Φωτ: Screenshot/NBC 5
0

Στα 17 του χρόνια, ο Στέφεν Τόμας καλείται να αποφασίσει ποιο κολέγιο θα επιλέξει.

Αυτό, ωστόσο, που κάνει τον νεαρό να διαφέρει είναι από άλλους συνομηλίκους του είναι αριθμός των κολεγίων που τον θέλουν και οι υποτροφίες που προσφέρουν. «Αυτές που ξέρω είναι τα Loyola, North Central, Northern Illinois, CIU, DePaul», είπε, όπως αναφέρει το nbc Chicago.

Στην πραγματικότητα, αυτά είναι μόνο μερικά από εκείνα που βρίσκονται στη λίστα του Τόμας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια σε υποτροφίες από περισσότερα από 30 κολέγια.

Ο Τόμας έχει δουλέψει σκληρά και έχει επικεντρωθεί στο να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός τάξης. Ο 17χρονος είναι ένα από τα επτά αδέρφια σε μια μονογονεϊκή οικογένεια και λέει ότι ενώ αντιμετώπιζε αντιξοότητες από νεαρή ηλικία, δεν το χρησιμοποίησε ποτέ ως δικαιολογία.

Δίπλα του σε όλη την προσπάθεια είχε τη μητέρα του Έρικα, η οποία είναι εκπαιδευτικός. «Ανεξάρτητα από το τι σου προσφέρει η ζωή, απλώς γράψε τη δική σου ιστορία, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ιστορίες για τα μαύρα αγόρια μας, αλλά είναι δική μας ευθύνη να αλλάξουμε αυτή την αφήγηση», είπε.

Με πληροφορίες nbc Chicago

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM