Σέρβος έγινε ο Στίβεν Σιγκάλ

Σέρβος έγινε ο Στίβεν Σιγκάλ Facebook Twitter
4

Τη σερβική υπηκοότητα απέκτησε ο γνωστός ηθοποιός και γνώστης πολεμικών τεχνών Στίβεν Σιγκάλ, ο οποίος παρέλαβε το διαβατήριο του σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Βούτσιτς και τον Πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, καθώς και με ορισμένους άλλους ανώτερους αξιωματούχους.

Ο 63χρονος ηθοποιός πραγματοποιούσε συχνές επισκέψεις τους τελευταίους μήνες στη χώρα, όπου του προσφέρθηκε και μια θέση στις σερβικές ειδικές δυνάμεις προκειμένου να διδάξει Aikido.

Επίσης ως μουσικός (κιθαρίστας) ο Seagal έχει αρκετούς οπαδούς στη Σερβία.

Ακόμη  υπερασπίζεται τη σερβική κυβέρνηση με δηλώσεις, όπως ότι «κάνει τα πάντα για να προωθήσει τη Σερβία».

Υποστηρίζει επίσης ακόμη ότι η χώρα έχει υποστεί μια αδικία στην πρόσφατη ιστορία της, προσθέτοντας ότι οι Αμερικανοί τρέφουν προκαταλήψεις κατά των Σέρβων, με αφορμή το ρόλο τους στον πόλεμο της δεκαετίας του ’90.


Ο ηθοποιός έχει επίσης φιλικές σχέσεις με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και είναι συχνός φιλοξενούμενος στη Ρωσία, καθώς έχει και μογγολική καταγωγή. Όπως είχε πει στο rt.com, ο παππούς του  ήταν Ρώσος Μογγόλος, ενώ ο πατέρας του ρωσοεβραίος μετανάστης.

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια