Σαρκοζί: «Ο Ολάντ ήταν γελοίος με τη βέσπα»

Σαρκοζί: «Ο Ολάντ ήταν γελοίος με τη βέσπα» Facebook Twitter
5

«Γελοίο» αποκάλεσε ο Νικολά Σαρκοζί  τον Φρανσουά Ολάντ με αφορμή το χειρισμό από το Γάλλο Πρόεδρο, της υπόθεσης της Ζουλί Γκαγέ.

«Ο Ολάντ εμφανίζεται γελοίος» φέρεται να είπε ο τέως Γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του που επικαλείται η σατιρική εφημερίδα Canard Encaine.

«'Όταν είσαι πρόεδρος της Γαλλίας πρέπει να καταλαβαίνεις τον κίνδυνο να φανείς γελοίος…Και αυτές οι φωτογραφίες του Ολάντ με το κράνος της μηχανής να φεύγει από το χώρο της ερωμένης του τον έχουν κάνει γελοίο» φέρεται να είπε.

Ως παράδειγμα προς μίμηση έφερε τον εαυτό του και το πώς χειρίστηκε ο ίδιος τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Κάρλα Μπρούνι.

Όλες οι γυναίκες του προέδρου…

 

Σαρκοζί: «Ο Ολάντ ήταν γελοίος με τη βέσπα» Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ, γίνεται και πάλι επίκαιρη, καθώς σε ένα ενσταντανέ εικονίζονται η πρώην, η νυν και η επόμενη, δηλαδή η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η Βαλερί Τριελβελέρ και η Ζουλί Γκαγιέ.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θα διατάξει έρευνα για τις φερόμενες σχέσεις Έπσταϊν και Κλίντον

Διεθνή / Ο Τραμπ θα διατάξει έρευνα για τις φερόμενες σχέσεις Έπσταϊν και Κλίντον

«Ο Έπσταϊν ήταν Δημοκρατικός, και είναι πρόβλημα των Δημοκρατικών...Όλοι ξέρουν για αυτόν. Μην χάνετε τον χρόνο σας με τον Τραμπ. Έχω μια χώρα να διοικήσω!», έγραψε σε ανάρτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ
LIFO NEWSROOM
«Πράσινη ζώνη» και «κόκκινη ζώνη»: Tο αμερικανικό σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη της Γάζας

Διεθνή / «Πράσινη ζώνη» και «κόκκινη ζώνη»: Tο αμερικανικό σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη της Γάζας

Κεντρικό στοιχείο του αμερικανικού σχεδιασμού είναι η δημιουργία μιας διεθνούς δύναμης σταθεροποίησης, που προβλέπεται να στηριχθεί κυρίως σε ευρωπαϊκά στρατεύματα
LIFO NEWSROOM