Σάνα Μάριν: Αντιδράσεις για βίντεο με τη Φινλανδή πρωθυπουργό να διασκεδάζει σε πάρτι

Σάνα Μάριν: Διέρρευσε βίντεο με την Φινλανδή πρωθυπουργό να διασκεδάζει ξέφρενα- Αντιδράσεις Facebook Twitter
Φωτ.; Twitter
0

Αντιδράσεις φαίνεται να έχει προκαλέσει στην Φινλανδία η διαρροή ενός βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της χώρας να διασκεδάζει σε πάρτι.

Στα social media κυκλοφορούν βίντεο στα οποία η πρωθυπουργός  Σάνα Μάριν χορεύει και τραγουδά με άλλες διάσημες προσωπικότητες της Φινλανδίας. Επικριτές της επιμένουν πως η εικόνα δεν συνάδει με το προφίλ μιας πρωθυπουργού, ενώ άλλοι την υποστηρίζουν. 

Στα βίντεο, η Μάριν και φίλοι της τραγουδούν, αγκαλιάζονται και χορεύουν μαζί, υπό τους ήχους των διάσημων στη χώρα Petri Nygård και Antti Tuisku.  Μεταξύ των παρευρισκομένων η καλλιτέχνιδα Alma και την αδερφή της Anna, η φωτογράφος και influencer Janita Autio, η παρουσιάστρια Tinni Wikström, η ραδιοφωνική παραγωγός Karoliina Tuominen, ο στυλίστας Vesa Silver και ο βουλευτής Ilmari Nurminen.

Τα βίντεο δημοσίευσε η Iltalehti και στη συνέχεια έγιναν viral στα social media.

Τα βίντεο σύμφωνα με τις πληροφορίες δημοσιεύτηκαν σε Instastories ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πότε γυρίστηκαν. Όπως φαίνεται όμως είναι σε διαμέρισμα.

Διεθνή Μέσα έχουν σχολιάσει κατά καιρούς την 36χρονη Μάριν, την νεότερη πρωθυπουργό, ως την πιο «κουλ ηγέτη» ωστόσο έχει δεχθεί στο παρελθόν επικρίσεις για το ότι ξοδεύει πολύ χρόνο σε φεστιβάλ και κλαμπ.

«Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης για μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο μπουφάν σου και παραιτήσου» της επιτέθηκε στο Twitter ο δημοσιογράφος αθλητικού τοκ σόου, Aleksi Valavuori.

Αρκετοί πάντως είναι και εκείνοι που έγραψαν πως «όταν δουλεύεις σκληρά δικαιούσαι και να διασκεδάσεις.»

Με πληροφορίες του iltalehti.fi

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χτύπησε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη - Νέος συναγερμός στα ΗΑΕ

Νέα πλήγματα στα νότια προάστια της Βηρυτού - Ο ισραηλινός στρατός πλήττει στρατιωτικούς στόχους «σε όλο το Ιράν» - Νέα επίθεση ιρανικών drones και πυραύλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - To μήνυμα της Κίνας για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM