Ρωσία: Aρκούδα χτύπησε θανάσιμα υπάλληλο τσίρκου που μπήκε στο κλουβί της

Ρωσία: Aρκούδα χτύπησε θανάσιμα υπάλληλο τσίρκου που μπήκε στο κλουβί της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Μια αρκούδα επιτέθηκε σε υπάλληλο του Μεγάλου Τσίρκου της Μόσχας και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο άνδρας, διακομίσθηκε με τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο όπου τελικά εξέπνευσε, ανακοίνωσε η επικεφαλής του γραφείου τύπου της εισαγγελίας.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται να μπήκε στο κλουβί χωρίς την συνοδεία εκπαιδευτή - θηριοδαμαστή και δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι από την αρκούδα.


Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της εισαγγελίας τόνισε ότι θα διερευνηθεί το κατά πόσο τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας και η λοιπή εργατική νομοθεσία. 


Για το περιστατικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση των κανόνων που αφορούν τις συνθήκες ασφαλείας στον χώρο εργασίας, η οποία προκάλεσε λόγω αμέλειας θάνατο ανθρώπου.

Με πληροφορίες από Ria Novosti και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM