Ρωσία: Aρκούδα χτύπησε θανάσιμα υπάλληλο τσίρκου που μπήκε στο κλουβί της

Ρωσία: Aρκούδα χτύπησε θανάσιμα υπάλληλο τσίρκου που μπήκε στο κλουβί της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Μια αρκούδα επιτέθηκε σε υπάλληλο του Μεγάλου Τσίρκου της Μόσχας και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο άνδρας, διακομίσθηκε με τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο όπου τελικά εξέπνευσε, ανακοίνωσε η επικεφαλής του γραφείου τύπου της εισαγγελίας.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται να μπήκε στο κλουβί χωρίς την συνοδεία εκπαιδευτή - θηριοδαμαστή και δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι από την αρκούδα.


Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της εισαγγελίας τόνισε ότι θα διερευνηθεί το κατά πόσο τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας και η λοιπή εργατική νομοθεσία. 


Για το περιστατικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση των κανόνων που αφορούν τις συνθήκες ασφαλείας στον χώρο εργασίας, η οποία προκάλεσε λόγω αμέλειας θάνατο ανθρώπου.

Με πληροφορίες από Ria Novosti και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM