Παγκόσμιο ενδιαφέρον - για όλους τους λάθος λόγους - έχει συγκεντρώσει η πρόσφατη απορία ενός γερουσιαστή από το Τέξας των ΗΠΑ σχετικά με την κλιματική αλλαγή. 

 

Σε υποεπιτροπή της Τρίτης, ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Louie Gohmert ρώτησε κυβερνητικό αξιωματούχο των ΗΠΑ αν η Εθνική Υπηρεσία Δασών ή το Γραφείο Διαχείρισης Γης θα μπορούσαν να αλλάξουν τις τροχιές του φεγγαριού και της Γης, όπως μεταδίδει το CNN. 

 

Απευθυνόμενος στην αναπληρώτρια προϊσταμένη της δασικής υπηρεσίας, Jennifer Eberlien, ο Gohmert έμελλε να κάνει μία ερώτηση που προκάλεσε θυμηδία και έκπληξη: «Ενημερώθηκα από τον αμέσως προηγούμενο διευθυντή της NASA ότι ανακάλυψαν πως η τροχιά της Σελήνης αλλάζει ελαφρώς, όπως και η τροχιά της Γης γύρω από τον ήλιο. Ξέρουμε ότι υπάρχει έντονη δραστηριότητα ηλιακών εκλάμψεων οπότε υπάρχει κάτι που να μπορούσε να κάνει η Εθνική Υπηρεσία Δασών η το BLM για να αλλάξει η πορεία της τροχιάς του φεγγαριού, ή της Γης γύρω από τον Ήλιο; Προφανώς αυτό θα είχε σημαντικό αντίκτυπο στο Κλίμα μας»

 

Η μάλλον σαστισμένη Eberlien απάντησε τυπικά στον γερουσιαστή ότι θα του απαντήσει σε μεταγενέστερο χρόνο.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr