ΠΟΥ: «Ύψιστης προτεραιότητας» ο περιορισμός του κοροναϊού

ΠΟΥ: «Ύψιστης προτεραιότητας» ο περιορισμός του κοροναϊού Facebook Twitter
Βαθιά ανησυχητική η εξαπλωση του κοροναϊού λέει ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ. (EPA)
0

Όλες οι χώρες πρέπει να αναγάγουν τον περιορισμό της επιδημίας του κοροναϊού, σε«ύψιστη προτεραιότητα» αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η καταπολέμηση της επιδημίας απαιτεί τη συνεργασία όλων των χωρών λένε τα Ηνωμένα Έθνη και καλούν το Ιράν να αναθεωρήσει και να τους προσεγγίσει με «κοινή κυβερνητική ματιά».

«Βρισκόμαστε στο χείλος των 100.000 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» ανέφερε το πρωί της Παρασκευής, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Η επιδημία εξαπλώνεται γεωγραφικά και είναι βαθιά ανησυχητική. Συνεχίζουμε να συστήνουμε σε όλες τις χώρες να ορίσουν τον περιορισμό του κοροναιού σε ζήτημα υψίστης προτεραιότητας», πρόσθεσε.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που επικαλείται το Reuters, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν επεράσει τις 100.000 και πλέον έχουν καταγραφεί 100.300.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Διεθνή / Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την κατάρριψη δεύτερου βαλλιστικού πυραύλου που είχε εκτοξευθεί από το Ιράν - Βίντεο από το περιστατικό
THE LIFO TEAM
Η Βουλή της Σενεγάλης ψήφισε αυστηρότερο νόμο κατά των ομόφυλων σχέσεων

Διεθνή / Η Βουλή της Σενεγάλης αυστηροποιεί τις διώξεις ομοφυλοφίλων: «Δεν είναι της κουλτούρας μας»

Η Βουλή της Σενεγάλης ενέκρινε νομοσχέδιο που αυξάνει στα 10 χρόνια τη μέγιστη ποινή για ομόφυλες σχέσεις και προβλέπει κυρώσεις και για την προώθηση ή χρηματοδότησή τους.
THE LIFO TEAM
Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Η σύζυγος του είναι ακόμη ζωντανή - Ψευδείς οι αναφορές για τον θάνατό της , λένε τα ιρανικά ΜΜΕ

Διεθνή / Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Η σύζυγος του είναι ακόμη ζωντανή - Ψευδείς οι αναφορές για τον θάνατό της, λένε τα ιρανικά ΜΜΕ

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ κατά τη διάρκεια του πρώτου επίσημου μηνύματός του στον λαό του Ιράν, αξίζει να σημειωθεί πως δεν ανέφερε πουθενά τη μητέρα του
THE LIFO TEAM