Πόσο πρέπει να δουλέψει ο Έλληνας για να δημιουργήσει επιχείρηση

Εργαζόμενοι σε λάπτοπ Facebook Twitter
Φωτ: Annie Spratt on Unsplash
0

Πόσο χρόνο πιστεύετε ότι χρειάζεται ένας Έλληνας για να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση;

Όπως φαίνεται, οι Έλληνες πρέπει να δουλέψουν 1 εβδομάδα, 5 ώρες και 38 λεπτά για να έχουν αρκετά χρήματα προκειμένου να δημιουργήσουν μια επιχείρηση. 

Το money.co.uk επιχείρησε να μετρήσει πόσο χρόνο θέλουν οι εργαζόμενοι στις ευρωπαϊκές χώρες να εργάζονται στην εργασία τους πλήρους απασχόλησης για να αντέξουν τα έξοδα εκκίνησης για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης. 

Η χώρα μας βρίσκεται στην 19η θέση της κατάταξης.

Από την άλλη πλευρά στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι Βρετανοί χρειάζεται να δουλέψουν μόλις  1 ώρα και 21 λεπτά για να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Δανία που χρειάζονται 6 ώρες και 6 λεπτά.

«Πολλοί από εμάς έχουμε φιλοδοξία μας να έχουμε μια επιχείρηση, ωστόσο λίγοι από εμάς αναλαμβάνουμε δράση για να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα, επειδή πιστεύουμε ότι δεν έχουμε αρκετό οικονομικό κεφάλαιο για να ξεκινήσουμε», αναφέρουν οι αναλυτές του money.co.uk, με βάση την έρευνα των οποίων «ορισμένοι από εμάς θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά σε λιγότερο από δύο ώρες».

Πόσο πρέπει να δουλέψει ο Έλληνας για να δημιουργήσει επιχείρηση Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ