Η καραντίνα λόγω πανδημίας κορωνοϊού δεν κράτησε σε απόσταση μόνο τους ανθρώπους, αλλά τους ανθρώπους με τα ζώα τους. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός Ισπανού που ξανασυναντά το γάϊδαρό του μετά από πάνω από δύο μήνες.

 

Παρότι το πρόσωπο του Ισμαέλ Φερνάντεζ δε φαίνεται στην κάμερα, ακόμα κι όποιος δεν γνωρίζει ισπανικά, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως ο Ανδαλουσιανός κατακλύζεται από συγκίνηση, ξαναβλέποντας τον αγαπημένο του γάιδαρο.

 

Ο Φερνάντεζ που ζει στη Μάλαγα, αποκλείστηκε λόγω καραντίνας και έμεινε για δύο μήνες μακριά από τον Μπαλντομέρα, τον οποίο πρόσεχε η αδερφή του στο εξοχικό τους.

 

Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν η καραντίνα έληξε και τα περιοριστικά μέτρα χαλάρωσαν, ήταν να τρέξει στο εξοχικό της οικογένειάς του, περίπου 35 χλμ έξω από τη Μάλαγα, για να τον ξαναβρεί τον Μπαλντομέρα, φοβούμενος όμως πως δεν θα τον αναγνώριζε πια... 

 

Αρχίζει να τον φωνάζει κι, όταν ο Μπαλντομέρα πλησίασε, τον χάιδεψε στο κεφάλι, του μιλούσε τρυφερά και η φωνή του έσπασε από συγκίνηση, ενώ και ο γάιδαρος άρχισε να γκαρίζει από χαρά.

 

 

Όπως έγραψε αργότερα στο Instagram, δεν ντράπηκε που έκλαψε καθώς τα δάκρυά του ήταν ένδειξη της ανιδιοτελούς αγάπης του για το ζώο.

 

Ο Μπαλντομέρα -που πλέον διαθέτει και λογαριασμό στο Instagram- ήταν δώρο στον πατέρα του, Αντόνιο για τη συνταξιοδότησή του, πριν από δύο χρόνια.

 

 

Με πληροφορίες από HuffPost/Mashable

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr