Πέθανε στα 55 του χρόνια ο Βραζιλιάνος «Hulk»- Μετά από ενέσεις με έλαιο για να διογκώσει τους μυς του

Πέθανε στα 55 του χρόνια ο Βραζιλιάνος «Hulk»- Μετά από ενέσεις με έλαιο για να αυξήσει τους μυς του Facebook Twitter
Φωτ.: Valdir Segato Oficial
0

Ένας bodybuilder γνωστός ως «Βραζιλιάνος Hulk» πέθανε μετά από χρόνια χρήση ενέσεων που χρησιμοποίησε για να μεγαλώσει τους μυς του.

Ο Valdir Segato φέρεται να ότι υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από δύσπνοια που παρουσίασε στις 26 Ιουλίου, στα 55α γενέθλιά του.

Είχε δηλώσει προηγουμένως ότι χρησιμοποίησε ενέσεις συνθόλης για να αποκτήσει την τεράστια σωματική του διάπλαση παρά τους κινδύνους από τη χρήση της.

Η συνθόλη είναι στην πραγματικότητα ένα έλαιο, το οποίο αποτελείται από 85% λάδι, 7,5% λιδοκαΐνη και 7,5% αλκοόλη.

Ο γείτονάς του στην πόλη Ribeirão Preto του Σάο Πάολο, ο 31χρονος Moisés da Conceição, είπε στα τοπικά Μέσα ότι ήταν γύρω στις 6 το πρωί, περίπου όταν ήρθε σέρνοντας στο σπίτι του.

«Μετά χτύπησε το παράθυρο της μητέρας μου, ξύπνησε και είπε «βοήθα με, βοήθα με γιατί πεθαίνω».

Η οικογένεια του Moisés βοήθησε τον Valdir και στο παρελθόν όταν είχε αρρωστήσει με παρόμοια συμπτώματα με εκείνα που τελικά του κόστισαν τη ζωή.

 Η τελευταία φορά που χρειάστηκε βοήθεια ήταν πριν από τέσσερις μήνες.

Ήταν ένας πολύ απομονωμένος άνθρωπος, με τον τρόπο του, ένας πολύ καλός άνθρωπος, δεν έβλαψε κανέναν, συνέχισε να λέει ο γείτονάς του.

«Το μόνο κακό που έκανε ήταν στον εαυτό του, χρησιμοποιώντας αυτά τα πράγματα στο σώμα του, βάζοντας αυτό το έλαιο, τη συνθόλη, στο σώμα του, το οποίο κατέληξε να τον βλάψει θανάσιμα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM