Περού: Πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στη «στροφή του διαβόλου» - Τουλάχιστον 25 νεκροί

Περού: Πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στη «στροφή του διαβόλου» - Τουλάχιστον 25 νεκροί Facebook Twitter
Φωτό: Twitter/Agencia Andina
0

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Περού, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, ενώ κινείτο σε έναν αυτοκινητόδρομο και έπεσε σε μια χαράδρα 100 μέτρων, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δυστύχημα συνέβη τις πρωινές ώρες στο οδικό τμήμα γνωστό και ως «η στροφή του διαβόλου», 45 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Λίμα και «τουλάχιστον 25 νεκροί και πέντε τραυματίες έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής», δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης ο αρχηγός της αστυνομίας, συνταγματάρχης Ντίνο Εσκουντέρο.

«Οι αστυνομικές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν για να εντοπίσουν επιζώντες, αλλά πιστεύουμε ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί», πρόσθεσε.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν από την Λίμα στην πόλη Χουάτσο, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, και μετέφερε 53 επιβάτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM