Παραιτήθηκε και άλλος σύμβουλος του Τραμπ - Ήταν αρμόδιος για θέματα ασφαλείας

Παραιτήθηκε και άλλος σύμβουλος του Τραμπ - Ήταν αρμόδιος για θέματα ασφαλείας Facebook Twitter
0

Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εσωτερικής ασφαλείας, Τομ Μπόσερτ.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο είναι η τελευταία αποχώρηση ανώτερου συμβούλου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος τόνισε ότι ο Μπόσερτ, πρώην αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου Τζωρτζ Ουώκερ Μπους, οδηγήθηκε σε παραίτηση έπειτα από αίτημα του Τζον Μπόλτον, του νέου συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, που ανέλαβε τη Δευτέρα τα καθήκοντά του.

«Ο πρόεδρος είναι ευγνώμων για την αφοσίωση του Τομ στην ασφάλεια της σπουδαίας μας χώρας», ανέφερε με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

Υπενθυμίζεται ότι η άφιξη του Μπόλτον στον Λευκό Οίκο προκάλεσε επίσης την αποχώρηση του Μάικλ Άντον, εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM