Παραίτηση βόμβα στη Victoria's Secret - Όλο το παρασκήνιο

Παραίτηση βόμβα στη Victoria's Secret - Όλο το παρασκήνιο Facebook Twitter
1

Αλλαγές φαίνεται να έρχονται με τον έναν ή άλλο τρόπο στους κόλπους της Victoria's Secret με την εβδομάδα μετά το διάσημο σόου να φέρνει εξελίξεις.

Η CEO της γνωστής εταιρείας πολυτελών εσωρούχων Τζαν Σίνγκερ παραιτήθηκε μετά από δύο χρόνια παραμονής στην θέση, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Wall Street Journal.


Η μητρική εταιρία L Brands θα δώσει περισσότερες εξηγήσεις μαζί με τη δημοσιοποίηση των οικονομικών της στοιχείων την επόμενη Δευτέρα.

Η παραίτηση της Σίνγκερ ενώ έρχεται μαζί με την πρόσφατη διαμάχη σχετικά με τον αποκλεισμό συγκεκριμένων μοντέλων (ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν συνδέεται) αλλά και το σκηνικό πτώσης των τιμών των μετοχών της μαμάς εταιρείας L Brands και άλλων επιχειρηματικών σκοπέλων που αντιμετωπίζει η γνωστή εταιρία εσωρούχων.

Η είδηση έρχεται σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας από το καθιερωμένο φαντασμαγορικό σόου το οποίο φέτος έγινε κάτω από σύννεφα αμφισβήτησης. Αιτία στάθηκε η συνέντευξη του «αρχιτέκτονα» του σόου Εντ Ράζεκ στην Vogue η οποία πυροδότησε πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με την στάση του απέναντι στα plus size και transgender μοντέλα.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του αργότερα απολογήθηκε παίρνοντας ουσιαστικά πίσω τις δηλώσεις που έκανε υποστηρίζοντας ότι τα εν λόγω μοντέλα είχαν προσκληθεί για οντισιόν στο παρελθόν.


Οι οικονομικοί αναλυτές αποδίδουν την πτώση της εταιρίας στην προσκόλλησή της στην sexy εικόνα καθώς η άνοδος των ανταγωνιστών που δίνουν βαρύτητα και στην άνεση όπως για παράδειγμα η American Eagle's Aerie και η Savage x Fenty της Ριάνα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης επειδή αφουγκράζονται περισσότερο την αγορά.

Επίσης η απόφαση της εταιρίας να διακόψει την παραγωγή άλλων ειδών ρουχισμού και μαγιό ίσως αποτελούν μέρος του προβλήματος. Από το κάδρο δεν λείπουν βέβαια και τα παράπονα των online καταναλωτών που υποστηρίζουν ότι η ποιότητα των προϊόντων δεν είναι όπως παλιά.


Εντωμεταξύ, ο Ράζεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Vogue σημείωσε ότι η εταιρία έχασε την ευκαιρία της μετάβασης από τα ενισχυμένα σουτιέν στα νέου τύπου. «Αργήσαμε για την ανανέωση της επιρροής μας στην αγορά» είπε χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά η Victoria Secret παραμένει ηγέτιδα στην Αμερικανική αγορά εσωρούχων και όποιος τελικά πάρει τη θέση της Σίνγκερ θα πρέπει να την διατηρήσει στην ίδια υψηλή θέση.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια