Oι Αnonymous είναι ηλίθιοι, απαντούν οι τζιχαντιστές στις απειλές

Oι Αnonymous είναι ηλίθιοι, απαντούν οι τζιχαντιστές στις απειλές Facebook Twitter
1

Mια από τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε κάθε μέσο σήμερα, ήταν οι απειλές των Αnonymous και η κήρυξη ψηφιακού πολέμου των χακτιβιστών εναντίον των τζιχαντιστών.

Μέσω του hashtag #OpParis και με ειδικό λογαριασμό στο Twitter, ομάδες των Anonymous από όλο τον κόσμο ανακοίνωσαν πως εξαπολύουν επίθεση κατά ηλεκτρονικών στόχων Τζιχαντιστών και υπόσχονται εκδίκηση με σωρεία κυβερνοεπιθέσεων σε λογαριασμούς τους στο Twitter τους οποίους χρησιμοποιεί ο ISIS για την προπαγάνδα της.

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, αλλά και οι ίδιοι οι Anonymous μέσω πολλαπλών λογαριασμών, η γνωστή ομάδα χακτιβιστών έχει ήδη κατεβάσει χιλιάδες λογαριασμούς που ανήκουν σε τζιχαντιστές, συνεχίζοντας τον κυβερνοπόλεμο με το hashtag #opISIS που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο μετά τις επιθέσεις στο περιοδικό Charlie Hebdo.

Ωστόσο, οι απειλές των Αnonymous φαίνεται πως είχαν απάντηση, όπως μετέδωσε απόψε το Βusiness Insider. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ενημερώθηκαν για την κήρυξη του πολέμου και λαμβάνουν μέτρα. Το Business Insider αναφέρει πως μέσω ενός καναλιού στο δίκτυο Τelegram, το οποίο χρησιμοποιείται για την επικοινωνία των τζιχαντιστών hackers, διαδίδεται ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει: "... Oι Αnonymous ανακοίνωσαν πως ξεκινούν μεγάλη κυβερνοεπίθεση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους - Ηλίθιοι...".

Το χλευαστικό και συνάμα καθησυχαστικό μήνυμα που διαβιβάστηκε σε μια σειρά καναλιών του ISIS, συνεχίζει με αναλυτικές οδηγίες για το πώς να αποφευχθούν πιθανά πλήγματα, ζητά από χρήστες να μην ανοίγουν links αμφιβόλου προελεύσεως και συνοδεύεται από μια σειρά άλλων οδηγιών και συμβουλών προστασίας.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φονική χιονοκαταιγίδα Fern πλήττει τις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 11 νεκροί και 800.000 πολίτες χωρίς ρεύμα

Διεθνή / Η φονική χιονοκαταιγίδα Fern πλήττει τις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 11 νεκροί και 800.000 πολίτες χωρίς ρεύμα

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τα φαινόμενα ενδέχεται να διαρκέσουν για ημέρες και να επηρεάσουν έως και 180 εκατομμύρια ανθρώπους, δηλαδή πάνω από τον μισό πληθυσμό των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
«Θα θερίσετε θύελλα»: Γιγάντια τοιχογραφία στην Τεχεράνη προειδοποιεί για αντίποινα αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / «Θα θερίσετε θύελλα»: Γιγάντια τοιχογραφία στην Τεχεράνη προειδοποιεί για αντίποινα αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Θα υποστείτε πολύ πιο σοβαρές συνέπειες από αυτές που θα προκαλέσετε, ξεκαθαρίζει το Ιράν καθώς αμερικανικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται στην περιοχή
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Ελληνοαμερικανός μετεωρολόγος για κακοκαιρία στις ΗΠΑ: «Είχαν χρόνια να ζήσουν κάτι τέτοιο»

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί καθ’ όλη την εβδομάδα και σε ορισμένες περιοχές των κεντρικών ΗΠΑ τα θερμόμετρα μπορεί να δείξουν ακόμη και -45°C
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεθνή / Κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα πάνω από 670.000 σπίτια, χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Συνολικά, 17 πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας, καθώς το κύμα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με χιόνι, χαλάζι, παγωμένη βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Βλέπεις στα αμερικανικά έργα τον πιτσιρικά hacker που μπαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς για πλάκα, καταστρέφει τον κακό, παίρνοντάς του όλα τα χρήματα (και τα μεταφέρει συνήθως σε κάποιο ίδρυμα για παιδάκια) και επικρατεί στο τέλος το καλό.Βλέπεις και την πραγματικότητα, όπου η ισχυρότερη οργάνωση hacker κηρύσσει τον πόλεμο στους κακούς ρίχνοντας λογαριασμούς twitter των υποστηρικτών τους.Πρέπει να βλέπω λιγότερη τηλεόραση.