Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι χτυπούσε τη γυναίκα του

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι χτυπούσε τη γυναίκα του Facebook Twitter
0

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, της δούκισσας του Κέιμπριτζ, παραδέχθηκε σήμερα ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου την ενοχή του, ότι χτύπησε τη σύζυγό του ένα βράδυ, καθώς επέστρεφαν από φιλανθρωπική εκδήλωση.


Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, ηλικίας 52 ετών, επιτέθηκε στην Τζούλι-Αν Γκόλντσμιθ την 13η Οκτωβρίου, λίγο μετά τη μία το πρωί, μπροστά στην οικία τους στο Λονδίνο, αφού είχαν διαπληκτιστεί στο ταξί με το οποίο πήγαιναν σπίτι τους.


«Βγήκαν από το ταξί και ο οδηγός είπε ότι η κυρία Γκόλντσμιθ έδωσε στον σύζυγό της ένα χαστούκι» επισήμανε η εισαγγελέας Κέιτ Σίλτον.

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ αντέδρασε και τη χτύπησε «βίαια» στο πρόσωπο με «την αριστερή του γροθιά», συμπλήρωσε η εισαγγελέας.


Η Τζούλι-Αν Γκόλντσμιθ «έπεσε κάτω», έχασε τις αισθήσεις της για περίπου 15 δευτερόλεπτα προτού τις ανακτήσει και πάλι και ξεσπάσει σε λυγμούς.


Ο σύζυγος του θύματος δήλωσε ένοχος σήμερα στη δίκη και η ποινή του θα του αναγνωσθεί την 21η Νοεμβρίου. Αν και η δικαστής Έμα Άρμπουτνοτ απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης, διαβεβαίωσε ότι «θα εξετάσει σοβαρά τα μέτρα» που θα ληφθούν «για την προστασία αυτής της γυναίκας από αυτόν τον άνδρα».


Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ είναι ο μικρότερος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον, της μητέρας της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM