Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι χτυπούσε τη γυναίκα του

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι χτυπούσε τη γυναίκα του Facebook Twitter
0

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, της δούκισσας του Κέιμπριτζ, παραδέχθηκε σήμερα ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου την ενοχή του, ότι χτύπησε τη σύζυγό του ένα βράδυ, καθώς επέστρεφαν από φιλανθρωπική εκδήλωση.


Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, ηλικίας 52 ετών, επιτέθηκε στην Τζούλι-Αν Γκόλντσμιθ την 13η Οκτωβρίου, λίγο μετά τη μία το πρωί, μπροστά στην οικία τους στο Λονδίνο, αφού είχαν διαπληκτιστεί στο ταξί με το οποίο πήγαιναν σπίτι τους.


«Βγήκαν από το ταξί και ο οδηγός είπε ότι η κυρία Γκόλντσμιθ έδωσε στον σύζυγό της ένα χαστούκι» επισήμανε η εισαγγελέας Κέιτ Σίλτον.

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ αντέδρασε και τη χτύπησε «βίαια» στο πρόσωπο με «την αριστερή του γροθιά», συμπλήρωσε η εισαγγελέας.


Η Τζούλι-Αν Γκόλντσμιθ «έπεσε κάτω», έχασε τις αισθήσεις της για περίπου 15 δευτερόλεπτα προτού τις ανακτήσει και πάλι και ξεσπάσει σε λυγμούς.


Ο σύζυγος του θύματος δήλωσε ένοχος σήμερα στη δίκη και η ποινή του θα του αναγνωσθεί την 21η Νοεμβρίου. Αν και η δικαστής Έμα Άρμπουτνοτ απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης, διαβεβαίωσε ότι «θα εξετάσει σοβαρά τα μέτρα» που θα ληφθούν «για την προστασία αυτής της γυναίκας από αυτόν τον άνδρα».


Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ είναι ο μικρότερος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον, της μητέρας της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Στο Πακιστάν οι συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν με Βανς – Οι όροι της Τεχεράνης και οι «κόκκινες γραμμές»

Παρά ορισμένα συγκρατημένα θετικά μηνύματα από τη διαδικασία, οι διαφορές παραμένουν βαθιές, με τις δύο πλευρές να προσέρχονται με διαφορετικές προτεραιότητες
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Διεθνή / Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία που είχε και αφορούσε τα δισέγγονά της

Αν και το παλάτι δεν αποκάλυψε ποτέ λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, φέρεται να επιδεινώθηκε το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε μια αίσθηση αποχαιρετισμού στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Λίβανος: Πότε οι συνομιλίες με Ισραήλ, το μήνυμα της Χεζμπολάχ - Έκκληση να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί

Αφού τέθηκε σε εφαρμογή κατάπαυση πυρός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν, το Ισραήλ υποστήριξε- αντίθετα με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που ήταν ο μεσολαβητής «κλειδί»- ότι ο Λίβανος δεν συμπεριλαμβανόταν στη συμφωνία
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM