Ο πρίγκιπας Χένρικ που δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγο του επανέρχεται: Δεν με σέβεται όσο πρέπει

Ο πρίγκιπας Χένρικ που δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγο του επανέρχεται: Δεν με σέβεται όσο πρέπει Facebook Twitter
1

Περισσότερο αποκαλυπτικός και πικραμένος επιστρέφει στην επικαιρότητα ο πρίγκιπας της Δανίας Χένρικ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγό του βασίλισσα Μαργαρίτα, επειδή δεν τον έκαναν βασιλιά.

Τώρα ο πρίγκιπας, που έχει αποσυρθεί από τα περισσότερα επίσημα πριγκιπικά του καθήκοντα, καταφέρεται κατά της συζύγου του, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Se og Hør. Όπως λέει η βασίλισσα Μαργαρίτα δεν τον σέβεται. «Η σύζυγός μου δεν μου δίνει τον σεβασμό που μια συνηθισμένη γυναίκα πρέπει να δώσει στον σύζυγό της».

«Η σύζυγός μου αποφάσισε ότι θέλει να είναι βασίλισσα και είμαι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό», λέει ο Χένρικ. «Αλλά πρέπει να ξέρει ότι αν ένας άνδρας και η γυναίκα είναι παντρεμένοι, είναι ίσοι", συμπληρώνει.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του βασιλικού οίκου της Δανίας Lene Balleby, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια: «Έχουμε ανακοινώσει την απόφαση του πρίγκιπα ότι δεν επιθυμεί να ταφεί στο καθεδρικό ναό της Roskilde και ότι αυτό οφείλεται στην δυσαρέσκεια του σχετικά με το καθεστώς του. Δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να πούμε για το θέμα», δήλωσε.

Ο Χένρικ που είναι Γάλλος αλλά άλλαξε υπηκοότητα και θρήσκευμα για να παντρευτεί τη Μαργαρίτα, είχε δηλώσει πέρυσι στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro ότι ένιωθε ότι έπεσε θύμα διάκρισης λόγω φύλου.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

Διεθνή / «Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

«Διαβεβαιώνω όλους όσοι ανησυχούν και αισθάνονται προσβεβλημένοι ότι δεν έχω ούτε την παραμικρή αμφιβολία πως ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είναι Ελληνες φιλόσοφοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Ιράν:

Διεθνή / «Με χτύπησαν στο πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες»: Μαρτυρίες Ιρανών στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν

Στα χιονισμένα σύνορα του Ιράν με το Ιρακινό Κουρδιστάν, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα, ενώ πίσω τους η καταστολή, ο φόβος και οι διαδηλώσεις συνεχίζονται
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΑΤΣΑΔΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

Διεθνή / Γιατί η Μαρία Κορίνα Ματσάδο ήταν ανάξια για το Νόμπελ Ειρήνης

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αντώνης Καραμπατζός, σχολιάζει την είδηση και τον συμβολισμό της παράδοσης του μεταλλίου του Νόμπελ Ειρήνης στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

σχόλια

1 σχόλια