Ο πρίγκιπας Χένρικ που δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγο του επανέρχεται: Δεν με σέβεται όσο πρέπει

Ο πρίγκιπας Χένρικ που δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγο του επανέρχεται: Δεν με σέβεται όσο πρέπει Facebook Twitter
1

Περισσότερο αποκαλυπτικός και πικραμένος επιστρέφει στην επικαιρότητα ο πρίγκιπας της Δανίας Χένρικ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγό του βασίλισσα Μαργαρίτα, επειδή δεν τον έκαναν βασιλιά.

Τώρα ο πρίγκιπας, που έχει αποσυρθεί από τα περισσότερα επίσημα πριγκιπικά του καθήκοντα, καταφέρεται κατά της συζύγου του, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Se og Hør. Όπως λέει η βασίλισσα Μαργαρίτα δεν τον σέβεται. «Η σύζυγός μου δεν μου δίνει τον σεβασμό που μια συνηθισμένη γυναίκα πρέπει να δώσει στον σύζυγό της».

«Η σύζυγός μου αποφάσισε ότι θέλει να είναι βασίλισσα και είμαι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό», λέει ο Χένρικ. «Αλλά πρέπει να ξέρει ότι αν ένας άνδρας και η γυναίκα είναι παντρεμένοι, είναι ίσοι", συμπληρώνει.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του βασιλικού οίκου της Δανίας Lene Balleby, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια: «Έχουμε ανακοινώσει την απόφαση του πρίγκιπα ότι δεν επιθυμεί να ταφεί στο καθεδρικό ναό της Roskilde και ότι αυτό οφείλεται στην δυσαρέσκεια του σχετικά με το καθεστώς του. Δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να πούμε για το θέμα», δήλωσε.

Ο Χένρικ που είναι Γάλλος αλλά άλλαξε υπηκοότητα και θρήσκευμα για να παντρευτεί τη Μαργαρίτα, είχε δηλώσει πέρυσι στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro ότι ένιωθε ότι έπεσε θύμα διάκρισης λόγω φύλου.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι γνωρίζουμε για την επιχείρηση «Project Freedom» του Τραμπ στα Στενά του Ορμούζ

Οι ΗΠΑ επιχειρούν να αποκαταστήσουν τη ναυσιπλοΐα στην περιοχή μέσω της πρωτοβουλίας «Project Freedom», την ώρα που η ένταση με το Ιράν κλιμακώνεται και η απειλή ευρύτερης σύρραξης παραμένει ανοιχτή
THE LIFO TEAM
MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια