Ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος διορίστηκε την Παρασκευή διευθυντής της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου διέγραψε το Σάββατο όλα τα μηνύματά του στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που επέκριναν την πολιτική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.


Ο χρηματιστής της Γουόλ Στριτ που ανέλαβε χρέη εκπροσώπου του προέδρου είχε εκφράσει στο Twitter την αντίθεσή του με ορισμένες θέσεις του Τραμπ, κυρίως σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση, την κλιματική αλλαγή, το Ισλάμ και το δικαίωμα στην οπλοφορία.


"Απόλυτη διαφάνεια: διαγράφω τα παλιά μηνύματά μου. Οι απόψεις μου έχουν εξελιχθεί και τα παλιά μηνύματα στο Twitter δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο. Υπηρετώ την ατζέντα του προέδρου και αυτό είναι το μοναδικό που μετράει", ανέφερε ο Σκαραμούτσι.


Το 2012 ο Σκαραμούτσι είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο οποίο φαινόταν να συμμερίζεται κάποιες θέσεις των Δημοκρατικών: τασσόταν υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου, κατά της θανατικής ποινής και υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση.


Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ο διορισμός του, παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες ασκούσε ταυτόχρονα και καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας.

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr