ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα λένε αντίο στη Νάνσι Ρίγκαν με ένα συγκινητικό μήνυμα

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα λένε αντίο στη Νάνσι Ρίγκαν με ένα συγκινητικό μήνυμα Facebook Twitter
Ο Barack Obama σε μια συνάντηση με τη Nancy Reagan στον Λευκό Οίκο το 2009
1

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, υπέβαλαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της Νάνσι Ρίγκαν, λέγοντας ότι "επαναπροσδιόρισε τον ρόλο" της πρώτης κυρίας και έγινε μια σθεναρή συνήγορος της έρευνας για την αντιμετώπιση της νόσου Αλτσχάιμερ.


"Η Νάνσι Ρίγκαν έγραψε κάποτε ότι τίποτε δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για να ζήσεις στον Λευκό Οίκο", γράφουν οι Ομπάμα σε κοινή δήλωσή τους σήμερα, μετά την είδηση του θανάτου της Ρίγκαν.


"Είχε δίκιο φυσικά. Όμως εμείς ευνοηθήκαμε στην αρχή, επειδή είχαμε την τύχη να επωφεληθούμε από το υπερήφανο παράδειγμά της και τις θερμές και γενναιόδωρες συμβουλές της".


"Η πρώην πρώτη κυρία μας επαναπροσδιόρισε τον ρόλο στο διάστημα που πέρασε εδώ. Αργότερα, στον μακρύ αποχαιρετισμό της στον πρόεδρο Ρίγκαν, έγινε μια φωνή για λογαριασμό εκατομμυρίων οικογενειών που ζουν την εξαντλητική, οδυνηρή πραγματικότητα του Αλτσχάιμερ και ανέλαβε έναν νέο ρόλο, ως συνήγορος θεραπειών που έχουν δυνατότητες και δίνουν την υπόσχεση να βελτιώσουν και να σώσουν ζωές.


"Υποβάλλουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στα παιδιά τους, την Πάτι, τον Ρον και τον Μάικλ και στα εγγόνια τους. Και παραμένουμε ευγνώμονες για τη ζωή της Νάνσι Ρίγκαν, ευχαριστούμε για την καθοδήγησή της και προσευχόμαστε να είναι και πάλι μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο".

1

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί πρότυπο για όσους αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, σύμφωνα με μελέτη

Διεθνή / Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί πρότυπο για όσους αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, σύμφωνα με μελέτη

Μελέτη αποκαλύπτει τον θετικό αντίκτυπο που έχει η κορυφαία τραγουδίστρια στο κοινό της, λόγω της προθυμίας να συζητήσει ανοιχτά τις προσωπικές της δυσκολίες
LIFO NEWSROOM
Από την δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν στην απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Διεθνή / Από την δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν στην απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Στην αμερικανική ιστορία τέσσερις πρόεδροι δολοφονήθηκαν, από τον Αβραάμ Λίνκολν το 1865 μέχρι τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1963 - Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρόναλντ Ρήγκαν έγινε το 1981
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια