Ο Κρις Ροκ τοποθετείται για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (σχεδόν) έναν χρόνο μετά: «Ακόμα πονάει»

Ο Κρις Ροκ τοποθετείται για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (σχεδόν) έναν χρόνο μετά: «Ακόμα πονάει» Facebook Twitter
0

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το συμβάν που «σημάδεψε» την τελετή των Όσκαρ του 2022, ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε στο χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ.

Ο ηθοποιός και κωμικός έγραψε ιστορία στο Netflix το Σάββατο, κάνοντας το πρώτο live event της πλατφόρμας, και επ΄ ευκαιρίας αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο περιστατικό. 

«Θα προσπαθήσω να κάνω ένα σόου απόψε χωρίς να προσβάλω κανέναν. Θα βάλω τα δυνατά μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σκανδαλιστεί» είπε ο Ροκ. «Οι άνθρωποι πάντα λένε ότι οι λέξεις πληγώνουν ...) όποιος λέει ότι οι λέξεις πληγώνουν δεν έχει φάει ποτέ γροθιά στο πρόσωπο» συμπλήρωσε, με νόημα. 

«Όλοι ξέρετε τι μου συνέβη» είπε, εν συνεχεία. «Ακόμα πονάει. Έχω το 'Summertime' να ηχεί στα αυτιά μου. Αλλά δεν είμαι θύμα, μωρό μου. Δεν θα με δείτε ποτέ στην Όπρα να κλαίω». 

Άφησε να εννοηθεί ότι η απάντηση του Σμιθ στο αστείο του για τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ, αφορούσε περισσότερο τη σχέση τους παρά τον ίδιο. «Αγαπώ τον Γουίλ Σμιθ, όλη μου τη ζωή. Όλη μου τη ζωή τον υποστήριζα (...) τώρα βλέπω το 'Emancipation' μόνο και μόνο για να τον δω να τρώει ξύλο (σ.σ. πρόκειται για ταινία στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται έναν σκλάβο)».

Απαντώντας στην απορία που εκφράστηκε από πολλούς, γιατί δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, είπε: «Επειδή έχω γονείς. Ξέρετε τι μου έμαθαν οι γονείς μου; Μην τσακώνεσαι μπροστά σε λευκούς».

Στο live του, ο κωμικός έθιξε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως ο εθισμός, η άμβλωση, ο ρατσισμός στην Αμερική, η Μέγκαν Μαρκλ η οικογένεια Καρντάσιαν. Τόνισε πως οι ΗΠΑ «είναι σε φρικτή κατάσταση αυτή τη στιγμή», τονίζοντας πως «είναι χειρότερα από την Ουκρανία. Ναι, το είπα. Ξέρετε γιατί; Γιατί η Ουκρανία είναι ενωμένη και η Αμερική είναι, ξεκάθαρα, διχασμένη. Εάν έρχονταν οι Ρώσοι τώρα, η μισή χώρα θα έλεγε: "Ας τους ακούσουμε". Είμαστε σε κακή κατάσταση». 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM