Ο Γουίλ Σμιθ απάντησε στην έντονη φημολογία πως με την σύζυγό του, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, έχουν ανοιχτό γάμο.

 

Μιλώντας στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού GQ, ο 53χρονος ηθοποιός παραδέχθηκε πως η σχέση ξεκίνησε μονογαμικά αλλά εξελίχθηκε διαφορετικά. «Η Τζάντα δεν πίστευε ποτέ στους συμβατικούς γάμους, είχε συγγενείς με αντισυμβατικές σχέσεις. Οπότε μεγάλωσε με τρόπο διαφορετικό από εμένα», είπε.

 

«Υπήρξαν ατελείωτες συζητήσεις επί του θέματος, τί σημαίνει τέλεια σχέση; Και για μεγάλο μέρος της σχέσης μας, επιλέγαμε την μονογαμία», συνέχισε και εξήγησε πως με την σύζυγό του «έχουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη και ελευθερία» μεταξύ μας επειδή για εκείνους «ο γάμος δεν μπορεί να είναι φυλακή».  

 

«Δεν προτείνω τον δρόμο μας σε κανέναν», σημείωσε. «Αλλά οι εμπειρίες , οι ελευθερίες, που δώσαμε ο ένας στον άλλο και η άνευ όρων στήριξη, για μένα είναι η ο καλύτερος ορισμός της αγάπης», ανέφερε ο ηθοποιός. 

 

 

Τον Ιούλιο του 2020, το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 1997, αποκάλυψε ότι είχαν χωρίσει κρυφά όταν η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ είχε το ειδύλλιο με τον τραγουδιστή August Alsina.

 

«Κάναμε τα πάντα για να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλο, για να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι αδύνατο», είχε πει σχετικά η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, ενώ ο ηθοποιός άφησε τώρα να εννοηθεί πως απιστία δεν υπήρξε μόνο από την πλευρά της συζύγου του.