Ο Φάρατζ τα έβαλε με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο Φάρατζ τα έβαλε με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
2

O Nάιτζελ Φάρατζ αναφέρθηκε χλευαστικά στον Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ για τις «αδιάφορες και άνευ σημασίας» εκστρατείες τους για την κοινωνική δικαιοσύνη και το περιβάλλον. 

Την ίδια στιγμή επιτέθηκε στον Πρίγκιπα Κάρολο ενώ χαρακτήρισε τη βασιλομήτωρ, που δεν ζει πια, ως μία «υπέρβαρη, μανιώδη καπνίστρια που πίνει τζιν». 

Η ομιλία του Φάρατζ έγινε σε ένα ακροδεξιό πολιτικό συνέδριο στην Αυστραλία. Ο Φάρατζ είχε μόνο καλά λόγια για τη βασίλισσα Ελισάβετ μία «καταπληκτική, εμπνευσμένη γυναίκα την οποία είμαστe τυχεροί που έχουμε», όμως επιτέθηκε στον γιο της, την μητέρα της και τον εγγονό τους. 

«Αν πρέπει να μιλήσουμε για τον γιο της, τον  Charlie Boy, ωχ Θεέ μου. Η μητέρα της βασίλισσας ήταν υπέρβαρη, κάπνιζε μανιωδώς και έπινε τζιν και έζησε 101 χρόνια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Charlie Boy είναι πια πάνω από 70 χρονών, ας ελπίζουμε η βασίλισσα να ζήσει για πολύ πολύ καιρό ακόμα. 

Αργότερα απαντώντας σε μία ερώτηση για τις γυναίκες που επιλέγουν να μην κάνουν παιδιά εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και του υπερπληθυσμού της Γης ο Φάρατζ σχολίασε την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να μην κάνουν πάνω από δυο παιδιά. «Λοιπόν αν θέλω να ζήσει η βασίλισσα περισσότερο ώστε να μην γίνει βασιλιάς ο Charlie Boy, θέλω ο Charlie Boy να ζήσει ακόμα περισσότερο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να ζήσει για πάντα ώστε ο Χάρι να μη γίνει ποτέ βασιλιάς». 

Αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Χάρι ως κάποιον που πήγαινε σε «πάρτι εργένηδων ντυμένος ακατάλληλα, έπινε πολύ αλκοόλ και δημιουργούσε όλων των ειδών τα προβλήματα. 

«Και μετά συνάντησε τη Μέγκαν Μάρκλ και ήρθαν τα χειρότερα. Μας είπαν την προηγούμενη εβδομάδα πως η Μέγκαν και ο Χάρι θα κάνουν μόνο δύο παιδιά. Και αγνοούμε τελείως πως το πραγματικό πρόβλημα είναι πως ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται με τρομακτικό ρυθμό, κανείς δεν το λέει, κανείς δεν το αντιμετωπίζει και το αν ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει δύο παιδιά είναι ασήμαντο, εφόσον στη Γη υπάρχουν 2,6 δισεκατομμύρια Ινδοί και Κινέζοι». Σύμφωνα μάλιστα με τα αυστραλιανά μίντια ο Φάρατζ αναφέρθηκε ειρωνικά στον Χάρι ως «πρίγκιπα της εξυπνάδας». 

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στη Γάζα: Η Χαμάς λέει πως δεν την ικανοποιεί η πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με Ισραήλ

Διεθνή / Ανατροπή στη Γάζα: Η Χαμάς λέει πως δεν την ικανοποιεί η πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με Ισραήλ

Η Χαμάς απορρίπτει την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, παρά την αποδοχή της από το Ισραήλ - Παραμένει εκρηκτική η κατάσταση στον παλαιστινιακό θύλακα με δεκάδες νεκρούς καθημερινά
LIFO NEWSROOM
Η πτώση της Novo Nordisk του Ozempic: Πώς η Eli Lilly «έκλεψε» τους παχύσαρκους με τα Wegovy και Zepbound

Διεθνή / Η πτώση της Novo Nordisk του Ozempic: Πώς η Eli Lilly «έκλεψε» τους παχύσαρκους με τα Wegovy και Zepbound

Η Novo Nordisk έχασε την πρωτοκαθεδρία στην αγορά φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας λόγω ελλείψεων και αργής αντίδρασης, ενώ η Eli Lilly κερδίζει έδαφος με πιο αποτελεσματικά φάρμακα και επιθετική στρατηγική μάρκετινγκ
LIFO NEWSROOM
O εξοπλιστικός αναβρασμός παγκοσμίως απειλεί τους κλιματικούς στόχους – Μελέτη για το ΝΑΤΟ

Διεθνή / O εξοπλιστικός αναβρασμός παγκοσμίως απειλεί τους κλιματικούς στόχους – Μελέτη για το ΝΑΤΟ

Η στρατιωτική αναβάθμιση του ΝΑΤΟ και άλλων χωρών μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, θέτοντας σε κίνδυνο τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα
LIFO NEWSROOM